Iltapäivä Tokiossa

Ihan en kerennyt kaikkia edellisen matkan viestejä saada valmiiksi, kun ollaan jo jälleen matkan päällä. Tätä viestiä kirjoittelen Tokiosta, jossa ollaan nyt kolmatta päivää. Tämä megakaupunki on erittäin mielenkiintoinen kokemus ja ihmisiä kyllä riittää! Töihin kiiruhtavia muurahaisia onkin mukava näin aamusta katsella keskustassa sijaitsevan hotellimme 37. kerroksen huoneesta. Myös yömaisema huoneestamme on aivan uskomaton, kaupungin vain jatkuessa kaukaisuuteen ja pilvenpiirtäjien punaisten varoitusvalojen täplittäessä horisontin.

Palattiin tuossa justiinsa Tsujikin kalamarkkinoilta, jossa riitti juuri merestä nostettua elävää. Paikan päällä nautittiin myös maailman tuoreinta sushia, jota oli etukäteen kehuttu paljon. Pakko sanoa, että oli kyllä erinomaista kalaa, vaikka en sushin ystävä olekaan.

Maanantain ollessa sateinen päivä, pitänee tänäinen varmaan viettää sisätiloissa. Ainakin pari museota on tarkoitus käydä kurkkaamassa.

Tokiosta matkamme jatkuu muun muassa Osakaan, Kiotoon, Hiroshimaan sekä Fukuokaan, josta jatketaan lautalla Etelä-Korean puolelle. Lisää kuulumisia tulevina päivinä ja pidemmät jorinat sitten myöhemmin. 8)

(Yhteensä 179 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.