Seuraava kohde: Dubai

No niin, seuraava loma alkaa viimeinkin häämöttämään horisontissa ja suunnitelmia sekä varauksia onkin tullut viime aikoina tehtyä. Koska lomapäiviä ei ole tälle vuodelle enää paljoa jäljellä ja jouluksikin pitäisi keretä Suomeen, valitsimme lokakuun loppuun pienen neljän päivän kaupunkiloman rakennettujen ihmeiden Dubaihin. Dubain valintaa kohteeksi ei myöskään haitannut löytävämme halvat Turkish Airwaysin lennot, joilla lennämme Berliinistä Istanbulin kautta Dubaihin ja takaisin 340 eurolla/henki.

Dubaissa olemme siis neljä täyttä päivää ja majoitumme kaupungissa viiden tähden Jumeirah Emirates Towers -kaksoispilvenpiirtäjä hotellissa. Kyseessä on yksi Dubain kukoistuksen alkuaikojen merkittävimmistä rakennuksista, jossa pitäisi olla koreat ja mukavat tilat oleskella. Ohjelmassa on tietenkin kaupungin arkkitehtuuristen ihmeiden ihmettelyä ja mahdollisesti myös jonkinlainen retki lähiseudulle. Myös ostoksilla lienee pakko käydä, koska kaupungista kuitenkin löytyy parikin maailman suurinta ostoskeskusta, jotka ovat nähtävyyksiä jo itsessään.

Toivon mukaan saankin tässä reissua edeltävien neljän viikon aikana noita edellisiä reissuja kirjoitettua hyvään jamaan, niin voi sitten ennen joulua raportoida harmaan syys-talven keskellä miltä lämpimässä Dubaissa näytti.

(Yhteensä 106 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.