Ferrari FF

Vancouveria luonnehditaan joskus rikkaiden leikkikentäksi ja jos kaduilla näkyvää autokantaa on uskominen, tässä lienee jotain perääkin. Uuden M-bemarin tai AMG-mersun omistavia pikkurikkaita näkee harva se päivä, mutta isojen poikien aidosti harvinaisia superautoja näkee hieman harvemmin. Talvi ei ole superautobongauksen parhainta aikaa, koska harva superauto on kovin mukava ajettava talvikelillä. Tämä tiedetään myös Ferrarilla, joka esitteli vuonna 2011 kaikenlaiseen keliin soveltuvan mallin Ferrari FF.

Noin 300 000 dollarista alkava Ferrari FF ei ole aivan tavallinen superauto. Superauto se kyllä 6,3-litraisella V12-moottorillaan, joka tuottaa muhkeat 651 hevosvoimaa. Nollasta siirrytään sataan 3,7 sekunnissa ja huippunopeus saavutetaan 335km/h tienoilla. Ulkonäkönsä auto lainaa laajasti kehutulta kauniilta Ferrari 458 Italialta, mutta vain keulansa osalta. Poikkeuksellisen epä-superautomaista FF:ssä on, että se on nelipaikkainen farmari ja lisäksi Ferrarin ensimmäinen neliveto. Näin ollen FF soveltuu ympärivuotiseksi kauppakassiksi, millä voi suhauttaa vaikka viikonloppuisin vuorille laskettelemaan. Lunta FF ei pelkää ja autoon saakin talvirenkaat.

Kaunis Ferrari FF

Olen jo pitkään odottanut näkeväni minua kiinnostaneen FF:n livenä ja tänään töistä kotiin kävellessä tähän tarjoutui mahdollisuus. Tien vieressä oli parkissa musta FF, josta napsin kännykällä muutaman kuvan muistoksi. Kyseessä on kaunis auto, joka on konseptina suorastaan nerokas. Jos minulla olisi satojatuhansia ylimääräistä, löytyisi tallistani aivan varmasti pikkuruinen FF. Harmi vain, että puuttuu vaan se ylimääräinen…

(Yhteensä 1 164 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.