Sugar Daddy pääkaupunki

Vancouver pärjää usein hyvin erilaisissa listauksissa. Kaupunki on esimerkiksi ollut kaksi vuotta peräkkäin koko Pohjois-Amerikan kallein ja täältä löytyvät myös Kanadan kalleimmat asunnot. Kaupunki on myös rankattu maailman keskeisten finanssikeskusten joukkoon ja se sijoittuu vuodesta toiseen maailman viiden parhaimman asuinkaupungin joukkoon. Koska Vancouver on kallis ja houkutteleva kaupunki asua, kuuluu paikalliseen asujaimistoon poikkeuksellisen paljon varakkaita ihmisiä. Ja rikkailla on rikkaiden huvit, joten ei ole kovinkaan yllättävää, että Vancouver on myös Kanadan ”Sugar Daddy pääkaupunki”.

Sugar Daddy on englanninkielinen termi, jolla tarkoitetaan varakasta ja yleensä vanhempaa miestä, joka ”sponsoroi” yhtä (tai useampaa) yleensä nuorta ja viehkeää naista yleellisillä lahjoilla, juhlilla sekä avokätisellä taskurahalla. Vastapalveluksena Sugar Daddy odottaa naisen huomiota, seuraa ja usein myös seksiä. Koska Vancouverissa asuu Kanadan mittapuulla poikkeuksellisen paljon varakasta väkeä, ei olekaan ihme että paikalliset markkinat ovat koko maan rahakkaimmat.

Tuoreen tilaston mukaan vancouverilainen Sugar Baby tienaa Sugar Daddynsä seurassa keskimäärin $4,928 kuukaudessa. Lukema on melkein tuhat dollaria enemmän kuin tutkimuksen kakkoseksi tulleessa Torontossa. Summat eivät ole kummoisiakaan kanadalaisille Sugar Daddyille, jotka ovat keskimäärin 38-vuotiaita menestyjiä ja tienaavat $271,198 vuodessa. Tästä summasta Sugar Daddy käyttää keskimäärin noin viidenneksen sugar babynsä liehittelyyn. 31% Sugar Daddyistä on sponsoroinnistaan huolimatta naimisissa ja yhteensä heitä on Vancouverissa 3,86 tuhatta miestä kohti. Se tarkoittaa noin 600 000 asukkaan kaupungissa yli kahta tuhatta paikallista Sugar Daddyä.

Ei niin yllättäen rajan eteläpuolella tämäkin elinkeino tuottaa paremmin, kuten alta voi todeta, mutta Vancouver pärjää silti sangen hyvin monia amerikkalaisiakin kaupunkeja vastaan. Todellisuudessahan koko tilasto on tietenkin täysin turhanpäiväinen, mutta se kertoo kuitenkin ajanhengestä. Vähän samaan tapaan kuin hieman samanlaista paikallista elämäntyyliä esittävä The Real Wives of Vancouver tosi-tv sarjakin…

Amerikkalainen Sugar Daddy

(Yhteensä 543 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.