Boulevard

Tammikuu on ravintoloilla yleensä hiljaista aikaa. Joulunaluksen juhlakausi on ohitse ja varsinaiseen turistikauteen on vielä matkaa. Kelitkin ovat vaihtelevia ja varsinkin tänä talvena sangen sateisia. Tähän rakoon osuukin loistavasti tammikuussa järjestettävä Dine Out Vancouver tapahtuma. Tähän Kanadan suurimpaan ravintolatapahtumaan osallistuu yli 200 Vancouverin alueen ravintolaa, jotka tarjoavat kolmen viikon ajan kolmeen hintaluokkaan sijoittuvia kolmen ruokalajin menuja. Hinnat ovat 18, 28 ja 38 dollaria hengeltä ja kalleimpaan hintaan jopa kaupungin hienoimmat ravintolat asettavat tarjolle luomuksiaan.

Tapahtuma on mitä loistavin tilaisuus käydä kokeilemassa kaupungin uusia ravintoloita. Varausten kanssa on kuitenkin oltava liikkeellä hyvissä ajoin, sillä erityisesti parhaimmat ravintolat täyttyvät nopeasti. Me olemme aiempina vuosina syöneet Dine Out menuja vain satunnaisesti, mutta tänä vuonna päätimme lähteä kokeilemaan kolme Vancouverin kuumaa ravintolaa: Boulevard, ARC ja Brix.

Eilisen lauantai-illan valinta oli siis uusi Boulevard, joka avautui viiden tähden The Sutton Place hotellin yhteyteen loppukesästä. Ravintola sijaitsee todella lähellä asuntoamme, joten olemme jo pitkään halunneet käydä kokelemassa kyseisen ravintolan. Ravintolan sisutus on tuoreen moderni ja lauantai-illan vuoksi paikka oli täynnä. Ravintola on kohtalaisen äänekäs ollessaan täynnä, mutta ei kuitenkaan niin äänekäs että se häiritsisi syömistä.

Modernin raikas Boulevard

Boulevardin Dine Out menulla on alkuruoaksi ja pääruoaksi kolme vaihtoehtoa ja jälkiruoaksi kaksi eri herkkua. Itse valitsin alkupalaksi sherrykastikkeella kostutetun talvisalaatin. Niinan valinta oli valkotonnikala tartar seesamiöljyllä ja vihersipulilla. Tartar ei maistunut minulle, mutta pidin salaattiani erittäin hyvänä. Niina oli kuitenkin hyvin tyytyväinen omaan valintaansa.

Alkuruoat toimivat

Pääruoaksi valitsimme molemmat tyynenmeren lohta sardinialaisella pastapaellapedillä. Kala oli todella täyteläisen makoisaa ja osui molempien mielestä nappiin.

Pääruokana lohta

Jälkiruoatkaan eivät pettäneet. Niinan valinta oli suklaatorttu kaakaomoussella, joka on varma valinta. Itse olin erittäin tyytyväinen omaan valintaani sitrushedelmäpavlovasta vaniljakastikkeella. Jälkiruokani oli todella makea ja kruunasi illallisen.

Herkulliset jälkiruokamme

Olimme molemmat hyvin tyytyväisiä Boulevardin tarjoamaan ruokaan ja päätimmekin jo että palaamme ravintolaan toistekin. Varsinainen ruokalista kun näytti sekin todella herkulliselta. 😛

Boulevard kitchen & oyster bar
845 Burrard Street
V6Z 2K7 Vancouver-Downtown

(Yhteensä 238 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.