ARC

Kuten viime viestissä mainittua, Vancouverissa on paraikaa menossa Kanadan suurin ravintolatapahtuma Dine Out Vancouver. Tarkoituksemme on vierailla tapahtuman aikana kolmessa kaupungin paremmassa ravintolassa ja eilen sunnuntaina oli vuorossa ravintola nimeltä ARC. Myös tämä täysin ravintola on ja se avasi ovensa vasta viime vuonna Downtownin pohjoisosassa sijaitsevan viiden tähden Fairmont Waterfront hotellin yhteyteen.

Illallisemme oli sunnuntaina kello kuudelta, joten paikka oli vasta puolillaan sinne saapuessamme. Ravintola on sisältä modernin nykyaikainen, pehmeällä puuverhoilulla hillittynä ja siellä oli mukavan hiljaista ainakin edellisillan täyteen Boulevardiin verrattuna. Kolmen ruokalajin valinta lyhyeltä Dine Out -listalta oli helppoa ja ruoka saapuikin nopeasti.

Uusi ja sisältä moderni ARC

Niinan valinta alkuruoaksi oli valkotonnikala carpaccio talon omalla pancettalla. Carpaccio oli todella hyvää ja ehdottomasti paras alkupalavalinta. Oma valintani oli nimittäin omaan makuuni hieman liian eksoottinen, sisältäen punajuurikasta, vaahtokarkkeja ja lakritsia paahdetulla ohramallas- ja maapähkinäpohjalla. Annos oli melkeinpä makea, mikä oli minusta hieman outoa alkupalaksi.

Enemmän ja vähemmän maistuvat alkuruoat

Pääruoan kanssa luotimme molemmat kirjoloheen Yukonin perunoiden ja fenkolin kera. Valinta oli loistava maistui meille molemmille erinomaisesti.

Kirjolohi oli varma valinta

Jälkiruoaksi oli tarjolla kolmea eri talon omaa jäätelölajia. Itse otin päärynä ja brandy sorbetin, Niinan nauttiessa vaahterasiirappijäätelöstä kera Agassizin hasselpähkinöiden. Lienee sanomattakin selvää, että jäätelöt tekivät hyvin kauppansa. 🙂

Jäätelö ja sorbetti tekivät kauppansa

Kokonaisuutena illallisemme oli mukavan rauhallinen tunti yleellisessä ympäristössä. Itseäni jäi kuitenkin kaihertamaan väärä valintani alkupalan suhteen, eikä edes hyvä pääruoka pelastanut kokemustani. Ravintolan normaali ruokalista vaikutti nopealla vilkaisulta sangen tyypilliseltä, joten onkin aika varmaa ettemme palanne ravintolaan enää uudelleen, vastaavien paikkojen sijaitessa myös paljon lähempänä asuntoamme.

ARC
900 Canada Place
V6C 3L5 Vancouver

(Yhteensä 196 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.