Pyöräilyhulluus

”Must on tuuullut, urheiluhuuullu…”

Eppu Normaalin sanat ovat varmaan paras selitys viime aikojen pyöräilyinnolle. Kauniit syyskelit ovat nimittäin saaneet viime viikkoina iltaisin pyörän selkään siinä määrin, että matkamittariin on kertynyt itselle ihan uusia lukemissa. 😮 Esimerkiksi viimeisten 7 päivän aikana munamankelia tuli sotkettua yhteensä kuudella eri matkalla hieman yli 200 kilometrin matkan – viikkoon siis. Pisimmät polkaisut olivat 54 kilometriä keskusta Richmondin Stevestoniin ja takaisin sekä lauantaina Niinan kanssa tehty 51 kilometrin lenkki New Westminsteriin ja takaisin.

Tehoviikon reitit

Koko kesän aikana kilometrejä on kertynyt reilusti yli 500, tosin en ole enää pitkiin aikoihin jaksanut kirjata yksittäisiä matkoja Heiaheijaan, joten tarkka lukema on vain arvio. Paljon noita on kyllä kuitenkin kertynyt.

Koko kesän reitit

Ja mikäs kerryttäessä, sillä Vancouverissa on hyvät olosuhteet pyöräillä. Polkupyöräily otetaan huomioon kaikissa uusissa tiehankkeissa, kuten esimerkiksi Port Mann Bridgellä tehtiin. Ja kun kelit olivat koko kesän ja suuren osan syksyä kuivat ja kauniit, niin mikäs tässä on ollut polkiessa, ainakin niin kauan että vuorille saapuu lumi ja pääsee muihin puuhiin. 🙂

(Yhteensä 252 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.