Loppu huhuille

Moni blogini vakituinen lukija on saattanut ihmetellä viimeisten kahden kuukauden hiljaisuutta uusien kirjoitusten osalta. Koska asiasta on vatvottu lukuisilla eri internetfoorumeilla sekä kirjoitettu palstamillimetreittäin erinäisissä lehtiartikkeleissa, haluan tässä ja nyt kumota erinäisiä liikkeellä olleita huhuja mahdollisesta kohtalostamme!

  1. Kyllä, olemme molemmat hengissä, hyvissä voimissa sekä täysin turvassa omassa rakkaassa kodissamme Burnabyssä.
  2. Ei, Googlen harjoittama internet-sensuuri ei ole (ainakaan vielä) vaientanut kirjoittamistani.
  3. Ei, en ole kohdannut ylitsepääsemätöntä kirjoittajan luomislukkoa tai menettänyt intoani blogin ylläpitämiseen.

Todellinen syy vähäiseen päivitysmäärään onkin ihan vain arkisesti kiire. Meillä kävi elo- ja syyskuussa yhteensä kahdet ihanat vieraat luonamme, jonka kaikesta ihanuudesta toipuminen on vienyt hetken. Myös molempien töissä on ollut erittäin kiireinen aika ja niin valitettavaa kuin se onkin, työ vie prioriteetin kaikilta huveilta. Buuu, ei jatkoon! 🙁

Eli spekulaatiot mystisestä lento-onnettomuudesta Andeilla sekä voitosta viime viikonlopun 60 miljoonan dollarin Lotto Maxin arvonnassa voidaan nyt unohtaa pelkkinä valeuutisina. Lisää juttua elämästä Vancouverista sekä ihanista vuosista Saksassa seuraa taas syksyn pimetessä ja sadekauden pakottaessa meidät takaisin neljän seinän sisään.

Hyvää syksyä kaikille uskollisille lukijoilleni! 8)

(Yhteensä 284 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.