Laskettelumatka Coloradoon

Helmikuu on vuoden parasta lasketteluaikaa ja suuntaammekin Niinan kanssa tulevana viikonloppuna laskettelumatkalle rajan yli legendaariseen Coloradoon! Helmikuinen laskettelumatka on meillä jo perinne ja viime vuonna kävimme kokeilemassa kaikki Seattlen lähirinteet. Sitä edeltäneenä vuonna lensimme suksimaan Utahissa, jossa sattui hieman harmillisesti olemaan vähäluminen talvi.

Vaikka ihan tästä kotoa löytyykin useita huippuluokan laskettelukeskuksia, on matkustaminen uusiin paikkoihin aina yhtä kiehtovaa. Colorado on Amerikan paras osavaltio lasketteluun ja Denverin länsipuolelta löytyy  peräti toistakymmentä suurta tai suurehkoa laskettelukeskusta. Näistä omassa tähtäimessämme on kolmesta neljään eri keskusta, joista ainakin Vail ja Breckenridge ovat maailmankuuluja.

Lähdemme matkaan huomenna torstaina ja takaisin Vancouverissa olemme jälleen tiistai-iltana, neljän tiiviin laskettelupäivän jäljiltä korkeilla vuorilla. Kanadan Kalliovuorethan on tullut jo osittain valloitettua, joskin sielläkin riittää vielä laskettelukeskuksia vierailla hamassa tulevaisuudessa.

Kuvia ja kertomuksia jopa neljän kilometrin korkeuteen ulottuvilta rinteiltä jälleen matkan jälkeen!

(Yhteensä 303 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.