Matkalaukkujen pakkaamisen ihanuutta

Jälleen on koittanut se reissuun lähtöä edeltävä ilta, joka menee perinteisesti ainakin meillä pakkaamisen merkeissä. Matkalaukkujen pakkaamiseen on muodostunut meillä sellainen työnjako, että Niina hoitaa vaatetuksen ja hammastahnojen pakkaamisen. Minä puolestani hoidan mukaan läppärin tarvittavilla tiedoilla, tehtyjen varausten tulostamisen, sekä kameralaitteiston lataamisen ja kaiken siihen liittyvän laukkuun paukkaamisen. Järkevähän se olisi näistä jo edeltävinä iltoina kaikessa rauhassa huolehtia, mutta eipä se tunnu koskaan onnistuvan. Näin voisi ehkä myös minimoida kotiin unohtuvan tavaran määrän, mutta ei. Meillä semmoinen ei vain luonnistu. 🙄

Tällä kertaa reissu on sentään sangen lyhyt, sillä olemme takaisin jo maanantai aamupäivällä. Lentomme lähtee huomenna alkuillasta, eli ehdimme olla huomennakin vielä täyden päivän töissä. Harmillisesti lentoajat tuonne Dubaihin melkein poikkeuksetta hanurista ja mekin olemme perillä ihanasti torstaiaamuna kello 05:00. Paluulento lähtee puolestaan maanantaiaamuna kello 03:30, eli aivan keskellä yötä.

Onneksi tälle reissulle ei tarvitse pakata mukaan kovin paljon vaatetta, sillä Dubain loppuviikon sää tuntuisi olevan aika tasaiset +34 astetta. Onneksi on sentään laskenut yli +40 asteen lukemista, joita nähtiin vielä pari viikkoa sitten. Silti Berliinin +10 asteen keskeltä tuollaisen keskelle tupsahtaminen (ja varsinkin sieltä palaaminen) lienevät pieniä shokkeja.

Reissun aikana blogiin voi tulla pieniä päivityksiä, sillä fiinissä hotellissamme pitäisi olla ilmainen netti. Voi kuitenkin olla, että lyhyt aika Dubaissa menee aivan muissa merkeissä, kuin netissä istuessa… 8)

(Yhteensä 117 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.