Väsyneenä Dubaissa

Täällä sitä sitten ollaan, kuluttamisen ja materialismin mekassa Dubaissa. Turkish Airlinesin lento oli perillä noin ajallaan puoli kuuden aikaan aamulla, minkä jälkeen on kierretty Dubai Downtownin alueella. Lentokoneessa ei tullut saatua yhtään unta, joten viime yönä jäivät unet kokonaan väliin. Olo onkin puolentoista valvotun vuorokauden jäljiltä melkoisen väsynyt, mutta silti saimme urheasti kierrettyä paikkoja. Esimerkiksi maailman korkein rakennus Burj Khalifa valloitettiin heti aamupäivästä.

Keli on järkyttävän kuumankostea ja sisätilat puolestaa jääkylmiksi viilennettyjä. Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus ja sen 1200 liikkeestä ehdimme nähdä ehkä vain kolmanneksen. Paikan koko on uskomaton ja sisältä löytyy muun muassa jääkiekkoareena kauppojen lomassa.

Nyt on pakko antaa unelle tilaa, jotka tulevat varmasti hyvin upeassa 34. kerroksen hotellihuoneessamme. Huomenna meno jatkuu kiireisenä ja suuntaamme heti aamusta Mall of the Emirates -kauppakeskukselle laskettelemaan. Pakkohan sekin järjettömyys on kokeilla ja suksille tekeekin kovasti mieli päästä. Lisäksi tiedossa on yökuvaamista Burj Khalifan alueella, joten toivottavasti keli pysyy kirkkaana. Tällaista täältä Persianlahden rannalta. 😛

(Yhteensä 106 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.