Maxwell

Suomalainen kolleegamme vietti tällä viikolla synttäreitä, minkä kunniaksi meidätkin oli perjantaina kutsuttu juhla-illalliselle Berliinin keskusta-aluella sijaitsevaan ravintola Maxwelliin. Kyseessä on aavistuksen hienommasta ravintolasta, joka sijaitsee komeassa vanhassa rakennuksessa, suojaisan sisäpihan perällä. 11 hengen seurueemme lisäksi ravintolaillallista oli nauttimassa monta muutakin pöytäseuruetta, joten ravintolan voi päätellä olevan suosittu.

Maxwell

Koska olimme iso seurue, oli helpointa että kaikki valitsivat saman kolmen ruokalajin illallisen. Ensimmäiseksi meille tuotiin keittiön terveisinä halkaistu muna, sekä jotain vaahtoa ja pieniä vihannespaloja. Kyseessä olisi saattanut olla viiriäisen muna, tosin arvelimme sen olevan jonkin verran tarjoiltua pienempi. Alkuruokana tarjoiltiin puolestaan lampaan suikaleita kera maukkaan hedelmäsalaatin sekä kuivattua chiliananasta.

Keittiön terveiset sekä alkuruoka

Pääruokana tarjoiltiin kiehuvassa vedessä kypsennettyä peuraa, sekä makoisasti täytettyjä perunoita kera sienien ja pienen suklaisen kastikkeen. Jälkiruoka muodostui suklaakakusta, jäätelöstä sekä päärynän paloista.

Pääruokana kypsennettyä peuraa ja jälkiruokana suklaakakkua

Ruoka oli hyvää ja seurueellamme oli hauska ilta. Kaikkien paikalla olleiden mielestä Maxwell oli loistava ravintola, joten saattaa hyvinkin olla, että tulemme käymään siellä vielä joskus toiste uudelleen.

Maxwell
Bergstraße 22
10115 Berlin-Mitte


Näytä suurempi kartta

(Yhteensä 158 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Yksi ajatus artikkelista “Maxwell”

  1. Maxwell näyttää sittemmin lopettaneen toimintansa ravintolana ja siirtyneen catering-bisnekseen.

     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.