Telkkaritähti kadulla

Saksassa on 82 miljoonaa asukasta ja näistä reilut 3,4 miljoonaa asuu Berliinissä. Kuuluisuuksia maassa on varmasti tuhansia, mutta aika harvanpa näistä itse tunnistaa. Nämä todennäköisyydet mielessä olikin pienesti erikoista törmätä kadulla kuuluisaan saksalaiseen. Näin kuitenkin kävi Niinalle perjantaina ja minulle tänään. Kehen sitten törmäsimme? No Detlef Soostiin! Ai kehen? No yhteen Saksan Popstars tosi-tv-ohjelman juontajista, tietty. 😮 Niina on vuosien varrella katsonut tuota sarjaa sen verran, että itsekin tunnistin herra Soostin, kun tämä tänään käveli kadulla minua vastaan.

Toki Saksan pääkaupungissa kuvataan monia tv-sarjoja sekä monia televisiolähetyksiä, mutta on silti harvinaista törmätä kehenkään meidän tuntemaamme kadulla. Vastaavia tarinoita on silti tullut kuultua työkavereiltakin ja ainakin yksi näistä asuu jonkin saksalaisen elokuvatähden kanssa samoilla nurkilla (en kuolemaksikaan muista kuka tämä tähti oli).

Niin tai näin, herra Soost lienee sitten kait muuttanut työpaikkamme lähettyville, kun kummatkin näin lähekkäin häneen ihan niillä nurkilla törmäsimme. Pitääkin vain tottua, että sillä seudulla pyörii silmäätekeviä. 8)

(Yhteensä 148 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.