Takaisin vanhalla mantereella

Yksi reissu on jälleen takana ja kirjoitankin tätä viestiä jälleen kotikoneellani. Amerikan-matkamme oli melkoinen ja kahdentoista päivän aikana ehti nähdä todella monenlaista. Oikeastaan kaikki suunnittelemamme onnistui nappiin ja kelit olivat loistavat. Kaupungilla tuli käveltyä todella paljon niin New Yorkissa kuin Chicagossakin ja kuvia kertyi kameraan noin 3000 kappaletta. Niiden perkaamisessa ja matkakertomuksen kirjoittamisessa meneekin tovi.

Paluumatka Chicagosta Amsterdamin kautta oli kohtuullisen näppärä yhteys ja lentotunteja kertyi vain kahdeksan. Boeing 747 sillipurkissa unta ei kuitenkaan saanut, joten olen tätä kirjoittaessa hereillä 27:ttä tuntia putkeen. Väsymys painaakin melkoisesti väliin jääneen yön vuoksi, mutta pieni hetki pitää vielä taistella, jotta pääsisi mahdollisimman hyvin normaaliin vuorokausirytmiin.

On silti todennäköistä, että jetlag valvottaa tulevinakin öinä, kuten usein juuri itäänpäin lennettäessä. Töihin on silti kammettava normaalisti tulevina päivinä. Paluu arkeen on siis aloitettu upean päätteeksi.

(Yhteensä 160 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.