Synttärit Nykissä

Tätä kirjoittaessa on menossa viimeinen iltamme New Yorkin ensimmäisessä hotellissamme. Huomenna nimittäin vaihdamme hotellia seuraavaksi kolmeksi yöksi aivan Midtownin ytimessä sijaitsevaan Sofiteliin, jonka pitäisi olla melkoisen yleellinen 5-tähden hotelli. Toivottavasti hotellin maisemat ovat yhtä upeat, kuin Hotel New Yorkerista, jonka 39. kerroksen hotellihuoneen maisemaa on kelvannut katsella kerran jos toisenkin.

Huomenna on myös syntymäpäiväni ja sen kunniaksi Niina onkin juoninut jotain. Meillä on kuulemma iltaseitsemältä varaus jonnekin, mutta vaimo ei suostu paljastamaan etukäteen minne. Ilmassa onkin pienesti jännitystä ennen huomisiltaa…

Menneet kaksi päivää ovat olleet todella kiireisiä ja kaupunkia on kävelty ristiin rastiin. Eilen kävelimme Greenwich Villagen alueella, jossa näimme Frendit televisiosarjan asuintalon sekä Carrie Bradshawn kuuluisat kotiportaat Sinkkuelämää-sarjassa. Lisäksi vierailimme lentotukialuksella, sukellusveneessä sekä Concorden sisällä eli nähtävää on riittänyt. Tänään näimme puolestaan upean keskuskirjaston, valtaisan Grand Central Terminalin ja ehdimmepä vierailla YK:n päämajassakin.

Huomenna vaihtoehtoinamme ovat Manhattanin eteläkärki tai Central Parkin alue. Nykin päiviä on jäljellä vielä kolme, mutta nähtävää on vielä  jäljellä vaikka kuinka paljon. Kaikkea emme ehdi millään näkemään, mutta eipä tämä New Yorkin reissu ainoaksi jäänekään. Kahdeksan päivää kaupungissa ovatkin olleet hyvä johdanto tähän mielenkiintoiseen suurkaupunkiin.

Seuraavassa hotellissa ei taida olla ilmaista nettiä, joten bloggaaminen voi jäädä tulevina päivinä väliin. Jos ei muuta, niin Berliinissä ollaan takaisin tasan viikon päästä tiistaiaamuna. Sitä ei tosin sovi vielä ajatella, sillä tässähän on vielä Chicagokin välissä…

(Yhteensä 169 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.