Kierros Alice Laken maisemissa

Matkalla Whistleristä takaisin kotiin, päätimme pysähtyä hieman ennen Squamishia sijaitsevalla Alice Lakella. Tämä pieni järvi on erittäin suosittu leirintä- ja uimapaikka, minkä vuoksi järven rannoilla sijaitseekin peräti kolme uimarantaa. Keli oli puolipilvinen, mutta päivä muuten kesäisen lämmin, joten veteen pulahtaminen houkutteli meitä välittömästi auton parkkiin laiton jälkeen. Mutta ennen virkistävää uintia se olisi kuitenkin ansaittava.

Four Lakes Trail

Alice Laken alueella kulkee monia vaelluspolkuja, joista pisimmät nousevat aina läheisille vuorille saakka. Lyhyehköjä reittejä on monia ja me päätimme kulkea noin neljän kilometrin mittaisen neljän järven ympyräreitin Four Lakes Trail. Reitin polku oli helppokulkuista hiekkamaata pienillä nousuilla ja laskuilla. Maisemat vaihtelivat ryteikön ja vehreän metsämaaston välillä, tarjoten mukavasti vaihtelua. Reitin varren pienet järvet (Stump Lake, Fawn Lake ja Edit Lake) toivat paikoin mieleemme Rice Laken maisemat North Vancouverissa.

Metsämaisemia reitin varrella

Tyyni Stump Lake

Reitillä oli muitakin kävelijöitä, joten karhuista ja muista metsän eläimistä ei tarvinnut kantaa huolta. Reitti alkaa ja päättyy Alice Lakelle ja noin reilun tunnin kierroksen jälkeen olimme takaisin lähtöruudussa. Viimeinkin oli aika pulahtaa järveen, joka olikin miellyttävän lämmin. Kokemuksesta virkistyneinä palasimme autolle ja ajoimme kotiin onnistunutta pitkää viikonloppuamme muistellen.

Kepeä polku kulkea

Virkistävä pulahdus Alice Lakeen

(Yhteensä 377 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.