Toinen aamu uudessa kodissa

Huomenta vaan uudesta asunnostamme Vancouverin yläpuolelta! Kaksi yötä on nyt nukuttu uudessa kodissamme, jonka löysimme lopulta noin kaksi viikkoa sitten ja jonne muutimme torstaina. Asunnon etsintäprosessi oli pitkä ja käänteitä täynnä, ja siitä pitääkin kirjoittaa tarkemmin hieman myöhemmin. Pääasia kuitenkin on, että löysimme lopulta kaikilla standardeilla mitattuna täydellisen asunnon, joka on ehdottomasti uniikki paikka asua tässä kaupungissa.

Olemme nukkuneet nyt kaksi ensimmäistä yötämme uudessa asunnossa erittäin makoisasti. Liikenteen melua ei kuule näille korkeuksille juuri ollenkaan, joten asunto on mitä rauhallisin. Ja ne maisemat! Kunnes saamme hankittua itsellemme edes yhden pöydän, saatte vain uskoa sanaani että maisema on priceless. Miten ihana onkaan herätä aamuisin luonnonvaloon ja nähdä sängystä ensimmäiseksi sininen taivas sekä lumihuippuiset vuoret, allaan Downtownin pilvenpiirtäjät. Suoraan sanoen on vieläkin vaikea uskoa tämän olevan oikeasti kotimme, sillä tällaisen asunnon hintalappu on seitsennumeroinen. Se tosin selittää rakennuksen parkkihallista löytyvät hieman eksoottisemmat kulkupelit…

Muuttolaatikot alkaa olla hiljalleen purettu, mutta niiden myötä perille ei saapunut paljoakaan huonekaluja. Juuri pöydän puuttuminen tekee elämän hieman hankalaksi, mutta olemme sopeutuneet ajatukseen että asunnon kalustamisessa menee aikansa. Varsinkin, kun emme halua tällä kertaa ostaa huonekalujamme IKEA:sta.

Koska tänään näyttää olevan aivan täydellinen keli, lienee tänään paikallaan ajella ensimmäistä kertaa Whistleriin. Laskettelemaan emme taida tänään viitsiä, mutta Whistlerissä voi käydä vaikkapa vain lounaalla alppimaisemista nauttien. Myös ajomatkan pitäisi olla hulppea, sillä Sea to Sky Highway on maailmankuulu. Kuvia siitäkin myöhemmin, kunhan nyt saamme sen pöydän.

(Yhteensä 315 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.