Syksyistä väriloistoa

Niin se vain on, että syksy alkaa hiljalleen kääntyä alkutalven puolelle ja värikäs ruskan aika alkaa olla ohitse. Kuten viime vuonna kerroin, ei meillä täällä leudolla länsirannikolla nähdä yhtä voimakasta ruskaa, kuin Kanadan itärannikolle on tyypillistä, mutta kyllä sitä väriä löytyy täältäkin. Mielessäni onkin ollut käydä kuvaamassa väriloistoa tänä vuonna hieman viime vuotta enemmän, mutta loppujen lopuksi kerkesinkin vain kahdelle kuvausreissulle menneellä viikolla, jonka satoa on ohessa.

Syksy kaupungissa

Väriloistoa Yaletownin alueella

Ajankohta oli varmaan viimeisiä hyviä hetkiä käydä valokuvaamassa ruskaa, sillä tällä viikolla päättyi monta viikkoa kestänyt poikkeuksellisen kuiva kausi, jolloin Vancouverissa ei ole saatu lainkaan syksyn tyypillisiä kaatosateita. Tätä kirjoittaessa tilanne on jälleen normaali ja ulkona sataa, mutta mennyt lokakuu oli kuivin 25 vuoteen. Moni paikallinen onkin hykerrellyt tyytyväisenä, kun tänä syksynä ei ole tarvinnut kärvistellä koleassa sadekelissä, vaikka sillekin varmaan on vielä aikansa nyt marraskuussa.

Värien kirjoa


Punaisia kadunvarsia

Punapuu

Se huono puoli kuivassa syksyssä tietenkin on, että se todennäköisesti tarkoittaa laskettelukauden myöhästymistä edellisvuoteen nähden. Viime vuonna ensimmäiset rinteet avautuivat jo kahden viikon päästä ja me olimme suksilla marraskuun lopussa, mikä tuntuu utopistiselta tässä tilanteessa. Se on harmi, sillä kyllä tässä jo mielisi päästä suksille.

Katuja Shaughnessyn alueella

Syksy kadulla

(Yhteensä 532 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.