Vancouverin miehistä ja naisista

Stereotypiat ovat hauska huumorin aihe. Vancouverissa yksi tällainen aihe ovat eri kaupunginosat ja niiden asukkaat, jotka monesti yleistetään tietynlaisiksi ihmisryhmiksi. Esimerkkisi Main Streetin alue on hipsterien linnaketta ja hipit asuttavat Itä-Vancouverissa Commercial Driven seutua. Kitsilanossa asuu vain joogasta ja orgaanisesta ruoasta hulluksi mennyttä trendipelleä ja Yaletown on jo kauan sitten menetetty pyrkyreille sekä jupeille. Universumin (tai ainakin Vancouverin) partykeskus on puolestaan Granville Streetin varsi kaupungin keskustassa, jossa meno yltyyy viikonloppuisin suorastaan eläimelliseksi.

Vancouverin naiset pähkinänkuoressa…

Stereotypioissa on harvemmin sen suuremmin perää, mutta niistä saa kuitenkin hauskoja juttuja kuten ohessa olevat kuvaukset vancouverin eri kaupunginosien stereotyyppisistä miehistä ja naisista. Paikallinen saa näiden huumoriarvosta ulkopaikkakuntalaista enemmän irti ja onkin pakko myöntää että osassa on paljon perääkin. Kyllä sitä vain Vancouveriinkin monenlaista vipeltäjää mahtuu.

..ja paikallisten miesten stereotypiat

Ja anna armias jos aletaan puhumaan esikaupungeissa asuvista – niistä vasta stereotypioita riittääkin! Pikkurikollisten ja intialaisten asuttama Currey (Surrey), kiinalaisten täyttämä Richmond ja niin edelleen… Lista on pitkä ja stereotypioista ei tule olemaan koskaan pulaa.

(Yhteensä 243 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.