Joulupukin paraati

Joulokuun ensimmäinen sunnuntai tarkoittaa Vancouverissa vuosittaisen jouluparaatin aikaa. Tänä vuonna kymmenettä kertaa järjestettävä Santa Claus Parade houkutteli jälleen keskustaan paraatireitin varrelle satojatuhansia pieniä ja isoja katsojia. Osa oli tullut ilmaistavaran ja -suklaan perässä, osa katsomaan perinteistä joulunajan alkua merkitsevää kulkuetta. Kaikki olivat kuitenkin tulleet näkemään vilaukselta paraatin viimeiseksi saapuvaa päätähteä eli joulupukkia.

Väkeä paraatireitin varrella

Erilaisia joulukulkueen vaunuja


Jouluisia hahmoja

Kaksi joulumuoria

Seimikuvaelma

Viime vuotiseen tapaan paraati oli mitaltaan noin puolitoista tuntia ja siihen osallistui niin pelastuskalustoa, erilaisten sponsorien vaunuja, lukuisia soittokuntia sekä tanssiryhmiä. Katsottavaa oli jatkuvalla syötöllä, mutta musiikkia olisi voinut olla hieman enemmän. Hetkittäin kohdalla oli ryhmiä joilla ei ollut mitään joulumusiikkia, mikä oli hieman harmillista.

Jouluparaatin esiintyjiä

Kauneuskuningattaria

Tanssiryhmä featuring lumiukko

Jouluparaati on mukava tapahtuma ja sitä tulee käytyä katsomassa vuosittain, sillä kulkue kulkee melkeinpä asuinrakennuksemme editse. Vaikka täkäläisissä paraateissa onkin aina joitain samoja ryhmiä ja vaunuja, on niissä myös aina jotain uutta nähtävää. Mukavinta on silti hyvä ja iloinen tunnelma, mikä kuuluu jouluun. Paraatin jälkeen joulupukki suuntasi takaisin Korvatunturille viimeistelemään joulun kiireitään, mutta lupasi kyllä tulla vierailulle jälleen 23 yön jälkeen.


Kulkueen odotetuin jäsen

(Yhteensä 490 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.