Vihreiden Miesten viimeinen kausi

Vancouverissa kohahdettiin viime viime viikolla, kun kaupungin kenties tunnetuimmat jääkiekkofanit Green Men (suom. Vihreät Miehet) eli Sully ja Force ilmoittivat, että kuluva kausi on parin viimeinen. Samalla päättyy viiden vuoden mittaiseksi venynyt jo legendaariseksi muodostunut Vihreiden Miesten jääkiekon seuraajia kujeillaan hauskuuttanut show.

Kaikki lähti liikkeelle It’s Always Sunny in Philadelphia televisio-sarjan innoittamana viisi vuotta sitten, kun kahdesta vihreisiin pukuihin sonnustautuneesta jääkiekkohullusta tuli välittömästi Vancouver Canucksin fanien rakastama parivaljakko.

Vihreiden Miesten vakiopaikat sijaitsevat Rogers Arenalla aivan vastustajan jäähyaition vieressä. Kaksikon tarkoituksena onkin yrittää häiritä jäähyllä istuvaa pelaajaa ja päästä tämän mieleen niin, ettei tämä pysty enää keskittymään itse peliin. Keskittyminen voikin olla vaikeaa, sillä niin moninaisia kujeita parivaljakko on vuosien varrella keksinytkin.

Maine on kuitenkin rankkaa ja siksi vihreät miehet ovat nyt ilmoittaneet kuluvan kauden olevan viimeinen. Lupausten mukaan ura tullaan kuitenkin lopettamaan isoilla tempauksilla, joten me jääkiekkofanit odotammekin innolla mitä tuleman pitää. 🙂

(Yhteensä 187 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.