Laskettelukauden korkkaus

Laskettelukauden avausta on saanut odottaa tänä vuonna normaalia pidempään, sillä lämmin alkutalvi on ollut hankala paikallisille laskettelukeskuksille. Whistlerin kuitenkin onnistui avata rinteensä jopa hieman etuajassa marraskuun 22. päivä, mutta kovin kaksinen lumitilanne ei ole ollut sielläkään ennen tammikuun alkua. Noin viikko sitten lunta kuitenkin tuli runsaasti ja koko kauden lumimäärä Whistlerissä on noussut jo 3,4 metriin basen ollessa 124cm korkeudella.

Näiden tietojen rohkaisemana lähdimmekin tänään korkkaamaan laskettelukautemme Whistlerin lumilla. Ajomatka Whistleriin oli sumuisten sadepilvien täyttämä, mikä meinasi viedä uskon perillä odottavasta parhaudesta. Mutta siellä se kuitenkin taas odotti, Whistlerin taika. 😛 Vaikka keli vaihtelikin päivän aikana kauniista aina paksuun lumisadepilveen, oli meillä aivan mahtava päivä. Kerkesimme laskea peräti 14 mäkeä ja sukset liukuivat päivän aikana 63 kilometrin matkan.

Mahtava kauden korkkaus!

Vietimme koko päivän Blackcombin puolella ja huipulla sijaitseva Seitsemäs taivas oli jälleen nimensä veroinen. Uusi suosikkimme on kuitenkin hieman alempana sijaitseva Crystal Ridgen alue, jossa on valtavasti leveitä ja kiintoisalla profiililla varustettuja rinteitä. Laskimme alueella koko iltapäivän, mutta sinne pitää ehdottomasti palata seuraavalla keralla. Edge Cardillamme on vielä kaksi laskettelupäivää, joten Whistleriin tulee kyllä palattua taas piakkoin. 🙂

Pilvien peittämä laakso

(Yhteensä 256 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.