Päivitys Marine Gatewayn alueelta

Kerroin viime syksynä Etelä-Vancouveriin nousevasta täysin uudesta kaupunkikeskittymästä, Marine Gatewayn keskuksesta. Tämä lentokentälle johtavan Skytrain-linja Canada Linen varaan rakentuva kauppakeskuksen ja usean asuintornin yhdistelmä on ollut erittäin suosittu ja asunnot sieltä ovat menneet kaupaksi hujauksessa.


Marine Gateway Arthur Laing Bridgeltä

Itselläni tulee nykyisin liikuttua alueella vain harvoin, joten jokainen vierailu yllättää aina muutosten määrällä. Viimeisin vierailu alueella tuli tehtyä nyt keskiviikkona, kun pyöräilin Vancouverista Richmondiin matkallani katsastamaan lentokentän lähelle avautunut uusi outlet-keskus.

Lähistöllä sijaitseva uusi erillinen asuinkortteli

Paljon oli jälleen ehtinyt tapahtua viimeisten kuukausien aikana ja neljä ensimmäistä asuintornia sekä toimistotorni olivatkin nyt harjakorkeudessaan. Tornien juuressa sijaitseva uusi kauppakeskus on avautumassa vasta loppuvuodesta, mutta sielläkin näytti jo hyvin valmiilta ja aikataulussa pystytään varmasti pysymään.

Melkein valmiit ensimmäiset tornit

Näkymä sillalta Richmondiin

Cambien Streetin toisella puolella kaivettiin jo kuoppaa seuraaville kahdelle tornille (korkeudeltaan 31 ja 12 kerrosta). Lisäksi keskuksen itäpuolelle on nyt esitelty suunnitelma kahdelle lisätornille. Valmistuessaan alueella tuleekin olemaan yli kymmenen tornia, jotka muodostavat hienon pienen rykelmän lentokentän suunnalta nähtynä.

Maisema lentokentän suunnasta

Skytrain-rataa Bridgeportin aseman lähettyvillä

Pyörämatkalleni kertyi lopulta mittaa noin 25 kilometriä ja se olikin mukava tapa viettää lämmin kesäpäivä ulkosalla. Valitettavasti en jaksanut kantaa mukanani järjestelmäkameraani, joten nämäkin kuvat ovat vain kännykällä otettuja.

(Yhteensä 177 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.