Keväisiä polkuja

Kevättä on nyt ilmassa kaikkialla ja kaiken viimeiaikaisen laskettelun lomassa kävimmekin Niinan kanssa lauantaina tämän vuoden ensimmäisellä vaelluksellamme. Lyhyt, noin viiden kilometrin reittimme kulki Mount Seymourin laskettelukeskukselle johtavalta tieltä sisälle ympäröivään metsään ja pitkin kuuluisaa Baden-Powell Trailia pitkin kohti Deep Covessa sijaitsevaa Quarry Rockia. Olemme vierailleet tällä kivellä jo aiemminkin, mutta emme ole vaeltaneet sinne koskaan kyseistä polkua pitkin.

Eipä näkynyt puumaa tällä kertaa

Polku oli helppo kulkea ja se onkin osa alueen laajaa maastopyöräilyreitistöä. Yleensä vaellusreittimme vievät meidät ensiksi ylös vuoren rinnettä ja vasta paluumatka on alaspäin, mutta tällä reitillä tilanne olikin päinvastoin ja vasta paluumatka sai meidät huuhkimaan. Hyväkuntoista polkua oli silti hyvä askeltaa ja suoriuduimmekin matkasta puolessatoista tunnissa.

Varustautumislista tumpeloille

Helppokulkuinen polku

Perillä emme käyneet aivan ruuhkaisella Quarry Rockille saakka, vaan katsastimme maisemat sen lähettyvillä sijaitsevalta kalliolta, jolta aukeaa maisema yli Indian Armin veden. Paikalla oli todella runsaasti ihmisiä, jotka olivat kaikki tulleet nauttimaan pilvisestä lauantaipäivästä.

Periltä aukea maisema

Takaisin autolla ajoimme vielä ylös Mount Seymourille, jossa alemmilla rinteillä sijaitsevat vaelluspolut olivat vielä lumen peitossa ja aivan huipulla puolestaan lasketeltiin lämpimässä kelissä. Olikin mukava nähdä, että paikallisvuorien pienin laskettelukeskus nauttii myös hyvästä kaudesta, mikä on ollut varmasti elintärkeää edellistalven katastrofaalisen heikon lumitilanteen jäljiltä.

Mount Seymourilla oli ilahduttavan vilkasta

Ylemmillä vaelluspoluilla oli vielä lunta

(Yhteensä 263 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.