Herkullista suklaataidetta

Perjantaina saimme luoksemme yövieraan ja kävimme porukassa kokeilemassa meille aiemmin suositellun taiwanilaisen ravintolan kotimme lähistöllä. Ruoka olikin erittäin hyvää ja illallisen päälle meitä odotti kotona jälkiruokana suklaarasia, jonka Niina oli ostanut naapuriimme äskettäin avautuneesta pienestä ranskalaisesta Mon Paris Patisserie nimisestä suklaapuodista.

Vahvasti ranskalaisvaikutteinen suklaapuoti

Suklaaseen ja herkkuihin erikoituneen puodin avaaminen tänne lähiöön tuntui hieman erikoiselta liikeidealta varsinkin, kun puodin valikoimiin kuuluvat itse valmistetut erittäin korkealuokkaiset erikoissuklaat. Puotia pitää Ranskassa kuuluisassa leipurikoulussa opintonsa suorittanut nuori venäläinen leipurinainen, jolla näyttää olevan jälkiruokataiteen pyhä taito hallussa sillä tämän luomukset ovat erittäin kauniita.

Upeita suklaaluomuksia

25 suklaan lajitelmaan kuului kaksi kappaletta jokaista tarjolla ollutta erikoissuklaata, joista jokainen oli kuin pieni taideteos. Joukossa oli erittäin kiintoisia makuja, jotka yhdistelivät eksoottisia hedelmiä keskenään sekä eri tummuusasteen suklaan kanssa. Hintaa lajitelmalle kertyi $43 eli aivan halvasta puodista ei ole kyseja ja toivottavasti korkealuokkaiselle suklaalle riittää kysyntää. Ainakin meidän mielestämme luomukset olivat äärimmäisen herkullisia ja voimmekin suositella puodin herkkuja lämpimästi jokaiselle suklaahampaan kolotuksesta kärsivälle. 😉

(Yhteensä 553 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.