Jets pyöritti kanukkeja

NHL:n runkosarja pyörähti jälleen käyntiin ja niinpä kaikki miettivät, josko tämä kausi olisi Vancouver Canucksien kausi? Kanukkien viime kausi ei mennyt niin vahvasti ja se päättyi aikaisin läntisen konferensin toiseksi viimeisenä. Viime kauden voiton vei yksi kolmesta suosikkijoukkueestani NHL:ssä, kun itärannikolla pelaava Pittsburgh Penguins voitti jo toisen lätkämestaruuden putkeen.

Ottelun alussa tunnelma oli vielä ylhäällä

Vancouverin kausi alkaa otteluilla kanalaisia vastustajia vastaan ja viikko sitten pelatussa ensimmäisessä pelissä kaatui Edmonton Oilers. Tiistaina puolestaan Ottawa Senators vei pisteet rangastuslaukausten jälkeen ja torstaina kotiotteluun saapui vastustajaksi Winnipeg Jets. Niina oli Jetsien saapumisesta innoissaan, sillä kaupunkiin saapuisi Winnipegissä toista kauttaan pelaava tamperelainen Patrik Laine, joka teki viime kaudella melkoisen debyytin.

Patrik Laine oli pakko nähdä

Laine olikin torstain pelissä vedossa ja teki ottelussa Winnipegin toisen maalin, jolla Jets siirtyi johtoon, joka myös piti ottelun loppuun saakka. Vancouver kyllä taisteli hyvin ja pienesti hallitsi peliä, muttei vain onnistunut saamaan kiekkoa reppuun. Torstain peli päättyikin Vancouverin 4-2 tappioon.

Jetsit pyörittivät yhteensä neljä maalia

Tappiosta huolimatta ottelu oli silti viihdyttävä katsoa Rogers Arenalla, jossa meillä oli paikat todelliselta piippuhyllyltä, hallin ylimmältä mahdolliselta riviltä. Siinä oli pieni ero viime kerran aitiopaikkoihin, mutta ottelua pystyi hyvin seuraamaan.

Väliajalla yritettiin voittaa auto

Seuraavaksi olisi kiva nähdä myös Vancouverin myös voittavan, sillä kaikki kolme tähän saakka näkemäämme Canucksien peliä ovat päättyneet kotijoukkueen tappioon. Ehkäpä voitto tulee tänään kotiottelussa Calgary Flamesia vastaan, joka on Vancouverille rakas vastustaja

(Yhteensä 244 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.