Herkkupalkittu West

Helmikuun alussa huipentuvan Dine Out Vancouverin tämänvuotinen päätöksemme oli illallinen hieman keskustan eteläpuolella sijaitsevassa kuuluisassa West nimisessä ravintolassa. Ravintola on toiminut jo pitkään ja pokannut monia palkintoja Vancouverin parhaana illallispaikkana. Niinpä meitä onkin kiinnostanut jo useamman vuoden ajan käydä kokeilemassa sikäläisen kyökkimaestron luomuksia.

Lämmin sisustus tervehtii vierailijaa

Valitettavasti aiempina vuosina Westin illallisajat ovat menneet nopeasti, joten olimmekin iloisia saatuamme viimeinkin tehtyä varauksen ravintolaan. West sijaitsee vilkkaan Granville Streetin varrella Fairviewn hienostoalueella, mutta sisäpuolella vierailijaa odottaa lämpimillä väreillä koristeltu tyylikäs ravintola. Paikka ei ole järin iso ja illallinen ravintolassa onkin siksi mukavan intiimi kokemus.

Intiimin pieni ravintola

Me valitsimme tietenkin jälleen illan erikoismenun, jonka listalta valintani alkuruoaksi hieman erikoinen yhdistelmä savustettua lohta veriappelsiinin ja sitrus-ranskankerman kera. Makuelämys oli kiintoisa, mutta meni nopeasti parempiin suihin. Niina päätyi puolestaan vegaanimpaan vaihtoehtoon paahdetusta kurpitsasta endiivilehden sekä omenasuikaleiden kera.

Erikoisia yhdistelmiä alkuruoaksi

Pääruoaksi teimme molemmat varman valinnan pihvistä sipulimuussilla ja villisienillä ryyditettynä. Annoksen koko oli meitä yllättäneen kookas ja pihvi tarjoiltiin tottakai medium minuksena. 8)

Myöskään jälkiruoan suhteen ei esiintynyt mitään erimielisyyttä, sillä suklaakakun palanen rukiisen Graham-mangojäätelön kanssa oli molempien ykkösvalinta. Pieni leivos täydensikin kivasti illallisemme ja pian olimme jo valmiita kotimatkalle.

Pää- ja jälkiruoasta ei ollut erimielisyyttä

Westistä jäi meille kokemuksemme perusteella hyvin mukava fiilis, joten se menee kyllä korkealle uudelleenkoettavien ravitsemuspaikkojen listalla. Burnabystä käsin paikalle on kätevintä ajaa, mutta onneksi alueella on ilta-aikaan runsaasti ilmaista katupysäköinti tilaa, joten pysäköinti ei ole ongelma.

West
2881 Granville Street
V6H 3J4 Vancouver-Fairview

(Yhteensä 262 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.