Continuum

Vancouver on Pohjois-Amerikan kolmanneksi vilkkain elokuvien kuvauspaikkakunta (heti Los Angelesin ja New Yorkin jälkeen), mutta hyvin harvoin kaupunki saa kunnian esiintyä omana itsenään. Tähän on kuitenkin tiedossa poikkeus loppukuusta, kun kanadalaisella Showcase-kanavalla starttaa uusi scifi-sarja Continuum (IMDb). Aikamatkailulla sekä aikaparadokseilla kikkaileva scifi-sarja sijoittuu yhtä aikaa sekä kaukaiseen tulevaisuuteen, että tähän päivään.

Continuum-sarjan tunnus

Vuonna 2077 Vancouver on Pohjois-Amerikan pääkaupunki, sillä itärannikon suuret kaupungit on menetetty ilmastonmuutoksen nostattaman meren alle. Jostain kumman syystä länsirannikolla merivesi ei ole noussut samalla tavalla, mikä lienee johtanut siihen että juuri Vancouverista on muodostunut 65 vuodessa kaiken vallan keskus. Tulevaisuus joutuu kuitenkin uhatuksi, kun ryhmä kuolemaan tuomittuja terroristeja onnistuu pakenemaan teloitustaan. Terroristit eivät pakene perinteiseen tapaan Meksikoon, vaan aikamatkaavat kauas menneisyyteen, aina vuoteen 2012 saakka. Kaikkien onneksi myös virkavaltaa edustava Kiera Cameron, jota esittää monista tv-sarjojen sivuosista tunnettu Rachel Nichols, imeytyy menneisyyteen. Hän onkin sarjan ainoa toivo estää terroristeja muuttamasta tulevaisuutta.

Vancouver vuonna 2077

Paljon enempää sarjasta ei tiedetä ennen 27. toukokuuta, jolloin siis nähdään sarjan ensimmäinen jakso. Meillä kyseinen kaapelikanava ei valitettavasti näy, mutta jostain tämän sarjan jaksot on silti saatava käsiin. Tulee nimittäin olemaan kiintoisaa bongata kaupungin tuttuja paikkoja sekä nykyhetkessä että kaukaisessa tulevaisuudessa. Vaikka sarjan juoni osoittautuisikin täydelliseksi hutuksi, niin eiköhän se silti tällä hetkellä Slicellä nähtävät Vancouverin ”aidot” kotirouvat piekse.

(Yhteensä 385 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.