Hyytävää joulua

Hyvää ja kaiken tämän pakkasen keskellä myös hyytävää joulua! Täällä Etelä-Suomessakin saadaan tänä vuonna nauttia valkoisesta joulusta, sillä lunta tuli joulunalusviikolla reippaasti ja lumi on pysynyt maassa puuterimaisena pakkaslumena. Se on näky, jota on kiva katsella sisältä lämpimästä, ilman pakkoa poistua ulos kylmyyteen.

Vancouverissa joulu ei sitten näytäkään toteutuvan valkoisena, vaikka lunta siellä menneellä viikolla saatiinkin. Ainakin näkemieni kuvien perusteella Vancouverissa näyttää satelevan vettä, joka on jo sulattanut melkein kaiken tuolloin sataneen lumen. Kuitenkin vuorilla ja esimerkiksi Whistlerillä saa nauttia takuuvarmasti valkoisesta joulusta ja moni tuttumme onkin suunnannut Whistlerin suunnalle jouluksi. Joulu hyvässä hotellissa ja esimerkiksi viikko Pohjois-Amerikan parhaissa laskettelurinteissä ei kuulosta kyllä minustakaan yhtään hassummalta vaihtoehdolta. 😮

Täällä Suomessa joulu menee tänäkin vuonna perinteiseen tyyliin. Täytyy kuitenkin sanoa, että joku vuosi tekisi mieli rikkoa perinteet ja viettää joulua jossain aivan muuallakin. Aurinkorannoista en itse piittaa, mutta esimerkiksi Suomen Lappi on kiehtonut jo pitkään joulunviettopaikkana ja asiaa pitääkin pohtia tulevina vuosina. Myös joulun viettäminen Pohjois-Amerikan puolella voisi olla kiva kokemus yhtenä vuotena.

Näillä aatoksilla toivotan kaikille blogini lukijoille rauhallista ja lämmintä joulua! Merry Christmas! 😛

(Yhteensä 111 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Yksi ajatus artikkelista “Hyytävää joulua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.