Le Crocodile

Kuluneella viikolla tuli allekirjoittaneella täyteen pyöreitä vuosia ja sen johdosta päätimme lauantaina käydä hieman fiinimmällä illallisella. Paikaksi valikoitui aivan asuntomme lähettyvillä sijaitseva Le Crocodile, joka on tällä hetkellä muun muassa Trip Advisorin mukaan ykkösravintola Vancouverissa. Ravintola on hieman kalliimpi (kolme ruokalajia maksaa juomarahoineen noin sata euroa hengeltä), mutta ei kuitenkaan Michelin-ravintoloiden hintahaarukassa.


Synttäri-illallisella

Le Crocodile on keittiöltään ranskalainen ravintola ja ruokalistalta löytyvätkin kaikki sikäläiset herkut etanoineen ja sammakonkoipineen päivineen. Vaikka nämä herkut pitääkin vielä joku päivä kokeilla, päädyin tällä kertaa nauttimaan alkuruoaksi grillattua viiriäistä hanhenmaksan kera. Pääruokana seurasi karibun (pohjoisamerikkalainen peuralaji) lihaa kuskuksen ja hummerin ”hännän” kera. Niinan alkuruoka oli tartarpihvi, jota seurasi pääruokana euroopanhummeri kera korvasienikastikkeen. Jälkiruokaa emme ravintolassa nauttineet, sillä Niina oli tehnyt synttärien kunniaksi mansikkakakun, jota nautimme kotiin päästyämme.


Le Crocodilen luomuksia

Suklaakrokotiilit

Jälkiruoka

Vierailumme Le Crocodilessä oli miellyttävä ja ruoka oli hyvää. Palvelu oli erinomaista ja asiakkaita oli täysi tupa. Onnistuimme saamaan pöydän ilman varausta, mihin vaikutti varmasti se että saavuimme paikalle heti ravintolan auettua. Varmasti väkeä houkuttelee ravintolan hyvä maine, mikä ei ole tuulesta temmattu. Vaikka kokemuksemme olikin erittäin positiivinen, puuttui siitä kuitenkin se jokin, eikä sitä voine pitää kaikkien aikoen parhaana illallisena. Vancouverin tähän saakka koettuun parhaimmistoon se silti yltää ja tulemme varmasti käymään ravintolassa uudelleen. Ne sammakon koivet kun nyt pitää vielä joskus kokeilla…

Le Crocodile
900 Burrard Street
V6Z 2N2 Vancouver-West End

Näytä suurempi kartta

(Yhteensä 487 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

2 vastausta artikkeliin “Le Crocodile”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.