Omakohtainen zombie-maailmanloppu

Elävät kuolleet eli zombiet ovat nyt pop. Televisiossa kolmatta tuotantokauttaan ensi viikolla aloittava The Walking Dead kerää jokaisella jaksollaan miljoonayleisön, minkä lisäksi markkinoille viime vuosina tulleet lukuisia zombie-maailmanlopusta kertovat pelit ja elokuvat tekevät kauppansa. Ympäri maailman järjestettävät zombiekävelyt keräävät satoja osallistujia niin Vancouverissa kuin Helsingissäkin. Aihepiirin suurta suosiota vasten ei ollutkaan kuin ajan kysymys, että jollakulla välähti valjastaa zombien ympärille live action -peli.

Etelä-Surreyssä sijaitseva Zombie Combat Zone on Kanadan ensimmäinen paikka, jossa pääsee taistelemaan 7-11 kaverinsa kanssa zombeja vastaan. Ryhmän on raivattava tiensä halki 23 hehtaarin kokoisen metsän, joka kuhisee zombeja. Aikaa tähän on tunti ja peli tapahtuu auringonlaskun jälkeen pilkkopimeässä metsässä. Ainoa ase zombeja vastaan on jokaiselle annettava paintball-ase, jolla zombeja voi ampua. Ammuttu zombie pysyy elottomana pari minuuttia, minkä jälkeen se lähtee jälleen perääsi. Metsään on myös ripoteltu kaiuttimia ja muita tunnelmaa nostettavia välineitä, joten kokemuksen voi kuvitella olevan hiuksia nostattava!

Zombiet ovat tietenkin palkattuja näyttelijöitä (tuntipalkka zombielle on muuten 13 dollaria), joten niitä saa körmyyttää vain ja ainoastaan värikuula-aseella. Zombeihin ei saa koskea, eivätkä ne kosketa sinua. Ajatus onkin kokea pelkoa pimeässä metsässä ”kuolematonta” vihollista vastaan. Kokemus on varmasti kiintoisa ja melkein kaikki vapaat ajat onkin keretty jo varaamaan. Paikka jatkaa kuitenkin toimintaansa jälleen ensi vuonna, joten halukkaiden on vielä mahdollista kokea maailmanloppu omakohtaisesti.

(Yhteensä 778 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.