Viimeisillä Nokian kesäjuhlilla

Viime viikot ovat olleet aikamoisten mullistusten viikkoja. Kesäkuun 14. päivän aamuna altamme vedettiin matto Nokian ilmoittaessa sulkevansa koko Vancouverin toimistonsa osana suuria rakennemuutoksia yhtiössä ja irtisanovansa kaikki sen yli 300 työntekijää. Raskaasta uutisesta ylipääseminen on ottanut aikansa ja ottaa edelleen, mutta se ei silti estänyt meitä ottamasta osaa näillä näkymin viimeisille Nokian kesäjuhlillemme.

Nokian viimeisillä kesäjuhlilla

Vaikka ihmisten juhlatuuli olikin ymmärrettävästi kadoksissa, saapui juhlapaikalle Burnabyn skandinaviakeskukselle kuitenkin runsaasti väkeä. Juhlan teemana oli villi länsi ja monet olivatkin pukeutuneet teeman mukaisesti. Ohjelmassa oli muun muassa mekaanisen härän selässä ratsastamista, rosvojen etsintää sekä hevosenkenkien heittoa. Paikalle oli myös rakennettu simppeli rata laser-aseilla paukuttelemiseksi sekä paljon muuta hauskaa.


Monenlaista tekemistä kurjan tilanteenkin keskellä

Koska kurja tilanne on kaikille yhteinen oli juhlan henki kuitenkin sangen hyvä ja iltaa myöden ihmisiä myös nauratti. Kukaan ei oikein vielä tiedä mitä on edessä, mutta tuleva syksy tulee olemaan varmaan täynnä monenlaisia kuvioita itse kullakin. Toivottavasti voimme itse jäädä tänne Kanadaan, kun vasta vähän aikaa sitten muutimme tänne ja vuokrasimme juuri uuden asunnonkin vuodeksi.

Toivottavasti tämä ei ole enne…

Niin se elämä yllättää ja joskus onni heittelee. Toivottavasti tästä kuitenkin selvitään, eikä tarvitse ryhtyä ihan oikeaksi lainsuojattomaksi.

(Yhteensä 289 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.