Yksin kotona

Niina on ollut tämän viikon työmatkalla Torontossa, joten viikko on kulunut yksin kotosalla. Liekö siitä johtuvaa, että minulla on ollut iltaisin hieman aikaa kirjoitella hieman tänne blogin puolellekin? 😉 Oikeammin syy viime aikojen hiljaiseen päivitystahtiin on ollut kuitenkin kaunis kesä, joka ei ole inspiroinut istumaan koneella enää töiden jälkeen.

Kelit ovat olleet viime viikot kesäisiä, mutta vettäkin on saatu hieman sitten rutikuivan heinäkuun. Äärimmäinen metsä- ja maastopalovaroitus on kuitenkin edelleen voimassa melkein kaikkialla ja avotulen kanssa on oltava erittäin varovainen. En ole kuitenkaan lukenut mistään suuremmista tulipaloista täällä Kanadan puolella, mutta USA:n puolella ainakin Idahossa on ollut laajoja maastopaloja viime viikkoina. Pitääpä katsoa, josko näistä on nähtävissä jälkiä ensi viikolla, kun suuntaamme sinne suunnalle tämän vuoden kesälomareissullamme.

Kuluva viikko on ollut arkinen, mitä nyt tänään oli toimistolla yhteistapahtuma, joka vei meidät iltapäivästä ulos ja Vancouverin soutuklubin terassille tuossa Stanley Parkin kulmille. Siellä grilliruokaa syödessä ja auringosta nauttien menikin koko iltapäivä normaalia toimistossa pakertamista rennommissa merkeissä. 🙂

(Yhteensä 196 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.