Rahakuorijahti

Alkuviikosta Suomenkin uutiset kertoivat San Franciscosta alkunsa saaneesta nykyaikaisesta aarrejahdissa, jossa varakkaaksi luonnehdittu yksityinen hyväntekijä piiloittelee ympäri kaupunkia kirjekuoria täynnä riihikuivaa rahaa. Jokaisesta kuoresta tämä anonyyminä pysyttelevä henkilö lähettää vihjeen Twitteriin, jonka jälkeen innokkaat yrittävät löytää piilotetun rahakuoren. Idea on saanut lyhyessä ajassa jo yli 360 000 seuraajaa ja seteleitä onkin löydetty tuhansien dollareiden edestä. 😯

Sittemmin hauska idea on lähtenyt leviämään myös muualle ja nyt satasia on alettu piilottaa myös täällä Vancouverissa. Twitter-tili @HiddenCashYVR on piilottanut keskiviikosta lähtien rahakuoria Vancouverin keskustan lähettyville ja muutamat onnelliset ovatkin jo löytäneet kuoria vihjeiden perusteella. Kyseiselle Twitter-tilille on sittemmin kertynyt jo 5000 seuraajaa ja rahajahti käy kuumana.

Kanadan puolella rahan piilottaminen onnistuu myös hieman jenkkilää paremmin, sillä täkäläiset muovisetelit kestävät ulkotiloissa piilottelua eri tavalla kuin etelänaapurin vessapaperi-dollarit. Mutta vaikka idea onkin mielestäni todella hauska, taidan itse kuitenkin vain pysyä sivustaseuraajana… Ainakin kunnes vihje kertoo piilosta aivan lähettyvilläni. 8)

(Yhteensä 148 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Yksi ajatus artikkelista “Rahakuorijahti”

  1. Rahan piilottajat ovat saaneet lisää seuraajia. Uusia versioita ovat olutta pitkin Vancouveria piilottava @HiddenBeer sekä ruohoa jemmaileva @HiddenWeedYVR.

    Vaikkea idea onkin ”hauska”, on paikallinen poliisi kuitenkin suhtautunut näihin versioihin sangen varauksellisesti nuorison vuoksi… 🙄

     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.