Yliluonnollinen British Columbia

Supernatural. British Columbia. Näillä sanoilla kotiseutumme virallinen matkailutoimisto mainostaa kaunista maailmankolkkaamme mainoskampanjoissaan. Samaa julistavat myös paikalliset rekisterikilvet, joissa esiintyy kaikissa motto Beautiful British Columbia. Puheet kauneudesta eivät kuitenkaan ole pelkkiä mainospuheita, vaan provinssimme luonnonkauneus lähentelee paikoin yliluonnollisia mittasuhteita. Meillä kun on kaikkea lumihuippuisista vuorista valtameren hiekkarantoihin ja jylhistä vuonoista aina rutikuivaan aavikkoon saakka.

Sanat eivät kuitenkaan riitä kuvaamaan miten kaunis British Columbia oikein on ja se pitää vain kokea tulemalla tänne itse ja astumalla keskelle runsasta luontoa aivan Vancouverin välittömästä läheisyydestä. Sivistys ja villi luonto ovat täällä rinnatusten.

Äärimmäisen hieno kuvaus provinssimme kauneudesta on tämä melkein pysäyttävän vaikutuksen tekevä upea mainosvideo British Columbian sisäisestä villeydestä. Olen katsonut video lukuisia kertoja ja silti se värisyttää minua joka ainoa kerta olemalla niin onnistunut kuvaus luonnosta täällä maailman reunalla. 😮

(Yhteensä 269 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.