800 kirjoitusta

Samalla kun aika jatkaa vääjäämätöntä kulkemistaan ja vuodet vierimistään, jatkaa myös blogini kasvamistaan. Vaikka minusta tuntuukin usein, etten ehdi kirjoittaa tänne mistään, niin jostain niitä kirjoituksia silti kertyy niin, että käsillä on jälleen uusi rajapyykki. Aikaa edellisestä 700 kirjoituksen rikkomisesta ehti kulua 18 kuukautta, mikä on hitaammin kuin sitä edellisen rajapyykin jälkeen. Vertailu ei ole kuitenkaan reilu, sillä sain tuolloin kirjoitettua runsain mitoin viettäessäni ihanaa kymmenen kuukauden sapattiani.

Jokaisen rajapyykin kohdalla päivittelen aina sitä, miten paljon kirjoitusjonossani onkaan aiheita. Tämä on täysin totta, sillä olemme matkustaneet viime vuosina uskomattoman paljon todella hienoissa kohteissa, enkä ole ehtinyt kirjoittaa kuin muutamasta matkasta. Niistä kirjoittaminen on kuitenkin suunnitelmissani, meni siinä sitten vaikka vuosia (kuten monissa tapauksissa meneekin) ja lopulta matkakertomukset ilmestyvät luettavaksi muisteloina.

Olen erittäin tyytyväinen, että ajattomuuteen pyrkivä kirjoitustyylini näyttää toimivan, sillä vanhatkin kirjoitukseni saavat edelleen tuhansia lukukertoja. Tämä lämmittää suuresti mieltäni ja yritänkin päivittää faktapohjaisia kirjoituksiani aina aika ajoin.

Olen myös hyvin tyytyväinen, että muutamat englanniksi kääntämäni kirjoitukset saavat kivasti lukukertoja. Noille kirjoituksille potentiaalinen yleisömäärä on tietenkin tuhatkertainen, mutta haluan edelleen säilyttää blogini suomenkielisenä. En tee tätä työtä rahasta (lähinnä se maksaa minulle ylläpitokuluina sekä tuhansina työtunteina) ja olenkin jättänyt huomiotta aina välillä tulevat ”yhteistyöpyynnöt”, joita bloggaajana saa. Arvostan toki suuresti niiden saamista, mutta en koe niitä soveliaina tarkoitukselle miksi tätä blogiani kirjoitan.

Motivaationi blogin kirjoittamiseen on edelleen huipputasoa ja niinpä jatkankin matkaani kohti seuraavia rajapyykkejä. Jos haluan jonkin tavoitteen itselleni asettaa, on se saada kasaan maagiset 1000 kirjoitusta vuosikymmenen loppuun mennessä. Kaikki näyttää olevan raiteillaan sitä kohden, mutta aika näyttää. Kiitos mielenkiinnostanne!

(Yhteensä 120 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.