Menneiden vuosikymmenten juhlat

Yksi jokavuotinen talven kohokohta ovat työnantajani hulppeat talvijuhlat. Firma järjestää vuodessa kahdet koko toimiston laajuiset juhlat, joista yhdet kesällä toimistomme pihamaalla ja toiset yleensä tammikuussa jollain suurella juhlapaikalla. Viimeiset pari vuotta juhlapaikkana on toiminut myös Suomen itsenäisyysjuhlia isännöinyt Vancouverin kongressikeskus, joka on loistava tila jopa muutaman tuhannen ihmisen kokoisiin juhliin.

En tiedä tarkalleen montako toimistomme 2000 työntekijästä osallistuu juhlaan seuralaisensa kanssa, mutta on turvallista olettaa että osaanottajamäärä on joka vuosi reilusti yli tuhat henkeä. Yleensä liput tapahtumaan loppuvat jo hyvissä ajoin ja mattimyöhäiset joutuvatkin odottamaan mahdollisia peruutuspaikkoja.

Meillä oli aikomuksena osallistua myös viimevuotisiin talvijuhliin, mutta harmillisesti Niina oli tuolloin erittäin kipeä. Näin ollen meiltä jäi väliin jälkikäteen paljon kuultu Liisa Ihmemaassa -teemainen juhla, jonka sanottiin olleen loistava. Tämänvuotinen juhla oli teemaltaan ”menneet vuosikymmenet” aina 50-luvulta kasariaikakauteen saakka. Me valitsimme pukeutumisemme aikakaudeksi rakkaan 80-luvun, jolloin rasvaletit, vyölaukut ja olkatoppaukset olivat kuuminta hottia! 😆

80-luvun lapset

Kutsun kehoitteena oli syödä ennen juhlapaikalle saapumista ja niinpä kävimme herättämässä hilpeyttä lähistöllä sijaitsevassa ravintolassa. Perillä meille kuitenkin selvisi, että saatavilla oli niin paljon pientä sormiruokaa, että ennakkoruokailu oli täysin tarpeetonta.

Baareja ja ruokapisteitä

Juhlapaikka oli koristeltu taidokkaasti. Kongressikeskuksen valtava länsipääty oli jaettu kolmeen tilaan, joissa jokaisella oli oma lavansa sekä muutama baaritiski. Huoneiden eri nurkkaukset oli teemoitettu eri vuosikymmenillä, esimerkkeinä 50-luvun diner-ravintola, 60-luvun hippialue, 70-luvun rullaluistinrata sekä 80-luvun disco.

Hippiosasto

Monen veri veti tanssilattialle

Upeiden koristeluiden lisäksi paikalle oli palkattu toistakymmentä näyttelijää, jotka liikuskelivat ja tanssivat ihmisen joukossa Elvikseksi, Marilyniksi ja moneksi muuksi aikakauden merkkihenkilöksi pukeutuneina. Näyttelijät olivat aivan loistava lisä ja vetivät roolejaan mielettömän hyvin, lisäten hauskasti yleistunnelmaan. 😀

Paluu tulevaisuuteen

Hauska idea oli myös keskimmäiselle alueelle rakennettu kisastudio, jossa käytiin illan aikana useita kilpailuja television kultaisen aikakauden malliin Family Feudin ja Napakympin hengessä. Mukaan pystyi ilmoittautumaan kuka tahansa ja eri parien vastaukset olivat hulvattoman hauskoja.

Vanhan ajan kisailua

Iltamme olikin aivan loistava ja on nostettava hattua järjestelyistä vastanneille, sillä siinä on ollut vaivaa jo pelkästään ideoida kaikki nähty ja toteuttaa suunnitelmat! Olin itse syksyllä järjestämässä oman osastomme onnistuneita syysjuhlia murhamysteerin hengessä ja jo pelkästään 150 hengen juhlien järjestäminen vaati valtavasti aikaa ja vaivaa kaiken muun työn ohessa.

Livemusiikki sopi hyvin eri aikakausiin

Nyt nähdystä innostuneena tulemmekin aivan varmasti osallistumaan myös tuleviin juhliin. 😀

(Yhteensä 676 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.