Mosaic

Tammikuun sateiset illat ovat oivallinen tilaisuus viettää aikaa hyvän ruoan parissa. Mahdollisuuden tähän tarjoaa myös tänä vuonna vuosittainen Dine Out Vancouver -ravintolatapahtuma, jonka merkeissä olemme yleensä vierailleet vuosittain tutustumassa kahteen tai kolmeen Vancouverin  huippuravintolaan ja näiden ruokatarjontaan.

Tämän vuotisen herkuttelun aloitti viime viikon lauantaina ydinkeskustassa sijaitseva Mosaic, joka sijaitsee Hyatt Regency -hotellin kakkoskerroksessa. Suunnitelmanamme oli syödä ravintolassa ennen siirtymistä lähistöllä järjestettyihin työpaikkani talvijuhliin, minkä vuoksi olimme pukeutuneet juhlia varten kasariasusteisiin. Olikin hieman hassua saapua hienoon ravintolaan 80-luvun asusteissa pulisonkien ja liimatukan kera. Asumme herättivätkin pienesti huomiota, mutta tarjoilijamme ei silti kysynyt asiasta. Näimme näiden kuitenkin supattelevan keskenään hieman syrjemmällä, mikä lähinnä huvitti meitä. :mrgreen:

Fiinissä ympäristössä kasarivermeissä

Normaaliin tapaan ohjelmassa oli kolmen ruokalajin illallinen, johon Mosaic tarjosi hyvän valikoiman vaihtoehtoja. Alkupaloiksi valitsin itse hunajasimpukat Chorizo-Chardonnay kastikkeella, Niinan mennessä Hyattin talvipuutarhasalaatilla. Molemmat olivat erinomaisia valintoja ja varsinkin simpukat upposivat vauhdilla.

Kaksi loistavaa vaihtoehtoa alkuruoaksi

Pääruoaksi oli tarjolla kolme eri vaihtoehtoa, joista päädyimme molemmat valitsemaan karitsapihvit Porcini-perunamuusilla sekä maukkaalla  mustaherukkakastikkeella. Karitsa kirjaimellisesti suli suussamme ja olimmekin molemmat erittäin tyytyväisiä täyttävään valintaamme.

Puoliraaka karitsanpihvi upposi meihin molempiin

Jälkiruoan valinta tapahtui Bourbon-jäätelö päärynämusupaistoksen ja vanilja kylmävanukkaan väliltä. Näistä kahdesta meidän molempien mieli halusi jäätelöä, joten valintamme kallistuivat ensimmäisen vaihtoehdon puolelle, eikä valinta ollut ollenkaan huono. Jäätelön ja paistoksen yhdistelmä täydensikin mukavasti loistavan illallisen, jonka hinta oli ravintolatapahtuman vuoksi vain $40 hengeltä.

Jäätelöannos kruunasi illallisen

Mosaic jättikin meille hyvän maun ja ravintolaan on varmasti aiheellista palata jossain vaiheessa tutustumaan myös varsinaiseen pääruokalistaan.

Mosaic Bar & Grille
655 Burrard Street
V6C 2R7  Vancouver-Downtown

(Yhteensä 261 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.