Wild Tale

Kiireisen joulusesongin jälkeinen tammmikuu on yleensä hiljaista aikaa ravintoloissa. Meillä täällä Vancouverissa näin ei kuitenkaan ole, sillä tammikuussa vietetään nyt jo 17. kertaa järjestettävää vuosittaista Dine Out Vancouver -tapahtumaa, jossa yli 300 ravintolaa houkuttelevat reilut 100 000 hyvän ruoan ystävää kokeilemaan metropolialueen uusimpia sekä jo paikkansa vakiinnuttaneita illallispaikkoja. 🙂

Olemme ottaneet tapahtumaan osaa joka vuosi ja tänä vuonna vierailimme kahdessa eri ravintolassa. Näistä ensimmäinen oli Yaletownin kuuluisalla ravintola-alueella tunnetuksi tulleen Wild Tale kalaravintolan tänä syksynä Olympic Villageen avautunut kakkosravintola. Uusi ravintola sijaitsee vastavalmistuneen kerrostalon juuressa 2nd Avenuen varrella ja on osa  hiljalleen laajentuvaa uutta ravintola-aluetta.

Upouusi ravintola

Ravintolan sisustus noudattaa emoravintolan tyyliä ja on modernin arvokas, pienillä meriaiheisilla vivahteilla. Saavuimme paikalle Dine Outin ensimmäisenä iltana, joten tarjoilijoilla oli vielä opeteltavaa seuraavien 17 päivän aikana tarjoiltavassa erikoismenussa. Tänä vuonna perinteiset $15, $25 sekä $35 hintaiset kolmen ruokalajin menut ovat saaneet rinnalleen kalliimman neljännen $45 vaihtoehdon, jonka ympärille Wild Talen ruokalista oli laadittu.

Lihaa ja hummeria

Alkuruoaksi oma valintani oli rapukakku ja Niinan valinta osui hirvenliha carpaccion puolelle. Vaikka kyseessä onkin kalaravintola, päädyimme molemmat pääruoassa herkulliseen Surf and Turfiin eli sisäfilepihviin hummerin kera. Pihvi tarjoiltiin tirisevän maukkaana, mutta Niinan piti lähettää pihvi kertaalleen takaisin keittiöön, sillä se tuotiin aluksi liian kypsänä. Tässä ei ollut kuitenkaan ongelmaa ja pienen ajan kuluttua Niina sai haluamansa raa’an pihvin.

Jälkiruoka kruunasi aterian

Jälkiruokavaihtoehtona oli ainoastaan sitruuna- ja rommijuustokakku marjakompotilla höystettynä, mikä oli suuresti meidän molempien mieleen. Ravintola jättikin suuhun hyvän maun ja sinne pitää palata tapahtuman ulkopuolella maistelemaan varsinaisen ruokalistan merellisiä kalaherkkuja. 💡

Wild Tale
165 W 2nd Avenue
V5Y 1B8 Vancouver-Olympic Village

(Yhteensä 195 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.