Syksyinen Stanley Park

Kuluva syksy on tarjonnut täällä länsirannikolla melko tyypillisiä syyskelejä eli usvaisia aamuja ja sateisia päiviä. Lämpöä on ollut pääasiassa syksylle tyypillisiä lukemia, mutta viime viikonloppuna koettiin pieni kylmä jakso joka toi myös mukanaan ensilumen lähivuorille. Lauantaina lämpötila hätyytteli jopa lokakuun lopun kylmyysennätyksiä, kun elohopea pysytteli kaupungissa nollan tietämissä lähes koko päivän auringon paistaessa.

Ensilumi lähivuorilla

Kylmä syyspäivä olikin oiva mahdollisuus lähteä ulkoilemaan ja niinpä ajoimmekin Vancouverin Stanley Parkiin katsomaan miltä kuulas syksy näyttää kaupungin maailmankuululla Seawall-rantaraitilla.


Kuulas syyspäivä Seawallilla

Kello kymmenen kanuuna

Olimme liikkeellä aikaisin joten auto oli helppo pysäköidä Brockton Pointin majakan luokse. Majakalta kävelimme keskustan suuntaan, joka näyttäytyy aina edukseen lahdenpoukaman vastarannalla. Maisema ei ole muuttunut valtavasti sitten 63-kerroksisen Trump Towerin valmistumisen jälkeen, mutta pian siihen ilmestyy uutena osana 161 metriä korkea toimistopilvenpiirtäjä The Stack sekä länsiosaan West Endin uudet wow-arkkitehtuuriset tornitalot.

Maailmanluokan maisema

Ilma oli tosiaan varsin kylmä lokakuiseksi aamuksi mutta aurinko lämmitti silti mukavasti. Pieni kävelymme oli mukavan rauhallinen ja paluumatkalla poikkesimme katsomassa puiston kuuluisia toteemipaaluja, jotka hohkasivat aamuisen kasteen keskellä.

Syksyinen Stanley Park

Pieni happihyppelymme toimi hyvänä aloituksena viikonloppuun ja kaunis keli piristi mieltä näin pimeänä vuodenaikana. Burnabyssä asuvana Stanley Parkissa tulee käytyä sangen harvoin varsinkin sen jälkeen kun pyörämme kössittiin, mutta pieni syysretkemme motivoi meitä ajamaan jatkossa paikalle ihastelemaan näitä maailmanluokan maisemia.

Mukava syysreippailu

(Yhteensä 395 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.