Kesäisiä seikkailuja

Kesä on Vancouverissa parhaimmillaan ja kuluva kesä onkin ollut keleiltään huomattavasti paria viime kesää parempi. Vaikka +30 asteen ylittäviä lämpötiloja onkin ollut niin heinä- kuin elokuussakin useina päivinä, ei tänä kesänä ole koettu historiallisia helleaaltoja. Myös sadetta on saatu pieniä ripauksia niin, että metsäpalotilanne ei ainakaan tällä hetkellä ole lähellekään edellisvuosien savuisia loppukesiä.

Menossa on myöskin ensimmäinen perhekesämme ja olemmekin käyneet pienen tyttäremme kanssa tekemässä kesäisiä seikkailuita niin lähiseudun leikkipuistoissa, kuin hieman kauempanakin. Leikkipuistojen vesisuihkut ovat jaksaneet naurattaa ja liukumäissä sekä keinuissa on otettu mitä hurjimpia vauhteja.

Hauskaa leikkikentillä

Vesipuistot jaksavat naurattaa

Viime viikonloppuna ajoimme myös pitkästä aikaa Squamishiin, jossa ei ole tullut käytyä muutamaan vuoteen. Siellä kävimme kokeilemassa loistavia arvioita saaneen aamupalapaikan, joka sijaitsee kauniilla paikalla kirkasvetisen joen rannalla. Paikalla oli sunnuntaiaamusta runsaasti väkeä, mutta brunssi oli pitkän odotuksen arvoinen.

Brunssipaikka vehreyden keskellä

Odotuksen arvoinen aamupala

Makoisan aamupalan syötyämme löysimme samaista jokea hieman alajuoksun suuntaan pienen piilotetun hiekkarannan. Siellä meidän kelpasi istuskella piknikalustalla ja nauttia upeasta iltapäivästä perheen kesken. Hiekka oli varpaiden välissä lämmintä ja aurinko helli meitä rantalehvästön raoista.

Kauniin joen rannalla

Salainen piknikpaikka

Paluumatkalla kotiin pysähdyimme vielä North Vancouverissa sijaitsevalla herkullisella Smoke & Bones BBQ -ravintolalla. Muutama vuosi sitten löytämämme ravintola on voittanut monia palkintoja siivillään sekä ribseillään ja meille tuoduilla herkuilla pärjäsikin sitten koko loppuillan.

Herkuttelua kotimatkalla

Ensimmäinen perhekesämme on siis ollut täynnä leikkiä ja naurua. Se on myös osoittanut, ettei aina tarvitse olla edes kovin kaukana kotoa, kunhan on vain hassun hauskassa seurueessa.

(Yhteensä 160 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.