Kaikki tiet vievät Roomaan

Koko loppukevät ja alkukesä ovat olleet matkojen ja vierailujen täytteistä hulinaa, mutta vielä ei pääse kunnolla huilaamaan. Ei ennen kuin olemme palanneet huomenna alkavalta 10 päivän lomamatkalta Italiaan. Reissuun lähdetään ensi kertaa vanhempieni seurassa, jotka lentävät perille huomenna aamulla Helsingistä, meidän seuratessa heti perässä Berliinistä. Viisi ensimmäistä päivää menee yhdessä Roomaa tutkiessa, jonka jälkeen jatkamme Niinan kanssa vielä Napoliin, Vesuviukselle, Pompeijiin ja lopulta Amalfin upean rannikkotien kautta itärannikon Bariin.

Tiedossa on takuulla huikeita maisemia yli 30 asteen helteessä. Noh, Berliiniin on puolestaan luvattu jopa +35 astetta, joten saattaapi olla että meillä on viileämpää Etelä-Euroopassa. Reissu on meille toinen kerta Roomassa, mutta en malta odottaa nähdä jälleen, viiden vuoden jälkeen, Ikuisen Kaupungin upeita rakennuksia sekä katuja. 🙂

Blogissa pitää siis ensi viikon täysin hiljaista. Mutta sen jälkeen onkin sitten tiedossa paljon tarinoita menneistä hulinoista.

(Yhteensä 135 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.