Missä kaikki ovat? Ai niin…

Tulin tässä juuri lounaalta ja ihmetyin, kun toimistolla onkin melkein autiota. Missä ihmeessä kaikki ovat? Hetken kuluttua mieleen muistui, että tänään Saksa pelaa toisen MM 2010 ottelunsa Serbiaa vastaan. Koko Saksa onkin paraikaa ”pitkällä ruokatauolla” ja kerääntyy katsomaan ottelua. Jokaisessa maan ravintolassa on mahdollisuus seurata ottelua suorana. Myös toimistollamme on viritettynä iso screeni päivän ottelua varten ja kokoushuone pursuaa ihmisiä. Monella tietenkin päällään Saksan fanikamat.

Noh, toivottavasti Saksa voittaa Serbian. Ei minulla tuossa mitään kiinni ole, mutta aina se on kiva jos ”oma” maa pärjää… 8)

(Yhteensä 159 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

2 vastausta artikkeliin “Missä kaikki ovat? Ai niin…”

  1. Toimistolla kisat aiheuttavat paljon keskustelua. Vielä kun meitä on yli 30 kansallisuutta, on mielipiteitä hyvin moneen suuntaan kenen tulisi pärjätä missäkin ottelussa. Jalkapallo siis puhuttaa koko kuukauden…

     
  2. Noh, Saksahan ei tätä ottelua voittanut, mutta huonoja pelejä on ollut muillakin suurilla jalkapallomailla. Jännitystä on silti tiedossa enemmän tulevan viikon Ghanan-ottelussa.

     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.