Viikko Vancouverissa

Tämä on ensimmäinen bloggaukseni lentokentältä, sillä odotan paraikaa Vancouverin kansainvälisellä lentokentällä (YVR) Lufthansan lennon boardausta kohti Frankfurtia. Kello on täkäläistä aikaa 14:20 lauantaina ja olen perillä Frankfurtissa sikäläistä aikaa 10:40 sunnuntaiaamuna. Melkein vuorokausi vierähtääkin tulevalla lennolla näin vastapäivään lennettäessä.

Viikko Vancouverissa oli mahtava, vaikka keli olikin vaihteleva. Loppuviikosta tähän vuodenaikaan normaali melkein yhtenäinen sade kuitenkin taukosi ja torstaina paistoi jopa aurinko. Ehdin täten viikossa kokemaan sekä Vancouverin kehnoimman, että parhaimman, kelin. Työkaverit sanoivatkin, että jos tällä viikolla koettu keli ei lannistanut minua, on hyvä mahdollisuus että tulen ihastumaan Vancouveriin. Minusta tuntuu että tuo ihastus syntyi jo tällä viikolla, nimittäin kaupunki on upea! Toki Vancouveria kohtaan olikin suuret odotukset kaiken kuullun ja luetun perusteella, mutta kaupunki ei pettänyt noita odotuksia. Uskonkin, että tulemme viihtymään Vancouverissa erittäin hyvin ensi vuonna. Palataan aiheeseen esimerkiksi ensimmäisen asuinvuoden jälkeen… 8)

Viikon aikana ei kerennyt paljoa turisteilemaan, sillä päivät menivät ikkunattomassa kokoushuoneessa workshopissa tulevaan työhön tutustuen. Tulevat kolleegani olivat erittäin mukavia ja kävimmekin yhdessä niin lounaalla, kuin illallisellakin. Tuleva työ vaikuttaa erittäin kiintoisalta ja haastavalta, sillä aihealue on aivan eri kuin minkä parissa olen Berliinissä työskennellyt. Vaihtelu virkistää ja se olikin yksi syy muutolle Kanadaan.

Otin viikon aikana vain muutamia hätäisiä valokuvia ja kuvaraportointi alkaakin tosissaan vasta tammikuussa tänne muutettuani. Tosin silloinkin voi olla ensimmäisinä viikkoina kiireistä, sillä muuttoon toiselle mantereelle liittyy paljon hoidettavia asioita. Nyt siirryn täältä terminaalista koneeseen ja seuraavat kirjoitukset tulevina viikkoina jälleen Berliinistä.

(Yhteensä 157 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.