Continuumille toinen tuotantokausi

Kerroin keväällä kanadalaisella Showcase-kaapelikanavalla startanneesta uudesta Continuum nimisestä scifi-sarjasta, jonka tapahtumapaikkana toimii poikkeuksellisesti tämän päivän Vancouver sekä vuoden 2077 tulevaisuusversio kaupungista. Koska sarjaa ei ole vielä nähtävissä Netflixistä, en ole itse nähnyt vielä yhtäkään sarjan jaksoa, mutta katsojia sarjalla on kuitenkin piisannut.

Keskimäärin yli miljoona ihmistä on liimaantunut television ääreen joka sunnuntai katsomaan sarjan uusinta jaksoa, mikä on tehnyt Continuumista Showcasen kesän katsotuimman tv-sarjan. Ensimmäisen tuotantokauden jännittäväksi kuvailtu finaalijakso keräsi peräti kaikkien aikojen ennätysyleisön, minkä johdosta tv-kanava ilmoittikin tällä viikolla, että sarjalle aletaan kuvata heti alkuvuodesta 13-jaksoista toista tuotantokautta.

Tämä on paitsi hyvä uutinen sarjan ystäville, mutta myös Vancouverille, joka näyttäytyy käsittääkseni sangen laajasti sarjassa. IMDB:ssä sarja on saanut katsojilta arvosanaksi 8.0, mikä kertonee myös laadukkaasta tv-sarjasta. Itselläni on tosiaan vielä sarja näkemättä, mutta jos tuota ei ala pian kuulua Netflixiin, pitänee ykköskausi katsoa Showcasen nettisivuilta, jossa koko kausi on nyt nähtävillä (toiminee vain Kanadassa). Sarjaa ei muuten kannata sekoittaa Youtubessa nähtävillä olevan saman nimisen pienoissarjan kanssa, joka sekin vaikuttaa sangen kiintoisalta, mutta jolla ei ole mitään tekemistä Vancouverin kanssa.

Continuumin ykköskauden teaser

(Yhteensä 188 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

3 vastausta artikkeliin “Continuumille toinen tuotantokausi”

 1. Et ole innostunut Alcatraz sarjasta? Sekin kuvataan San Franciscon lisäksi kuulemma Vancouverissa

   
  1. Kyseistä sarjaa ei löydy vielä Netflixistä, mikä on syy etten ole sitä vielä katsonut. Olen kuitenkin kuullut siitä hyvää, joten pitänee katsastaa kunhan se tuonne ilmestyy. Vaikka sitä onkin varmasti outoa nähdä Lostin ”Hugo” aivan muussa roolissa. 😀

   Alcatrazin ja Continuumin ero kiinnostavuudessa on kuitenkin siinä, että vaikka molemmat on kuvattu Vancouverissa (kuten monet muutkin tv-sarjat), on Vancouver Continuumissa oma itsensä, kun taasen Alcratrazissa teeskennellään San Franciscoa. Juuri siksi Continuum on meistä vancouverilaisista kiintoisa tapaus. 💡

    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.