Nyt myös sosiaalisessa mediassa

Kuten blogia pitkään lukeneet tietävät, olen ollut melkoinen vastarannan kiiski sosiaalisen median suhteen. Vuonna 2011 päätin poistaa blogistani Facebookin tykkää-napin perustelluista syistä. Maailma on kuitenkin muuttunut Eskoseni ja sosiaalinen media näyttää vakiinnuttaneen paikkansa ihmisten arjessa. Ja koska haluan palvella lukijoitani parhaalla mahdollisella tavalla, on Vuosia Maailmalla blogi nyt seurattavissa Facebookin ja Twitterin (@vuosiamaailma) kautta, sekä blogin kaikki videot nähtävissä Youtubessa. Jokaisen kirjoituksen yhteydessä on nyt myös mahdollisuus jakaa kirjoitus Facebookissa, Twitterissä, Redditissä, LinkedInissä, Pinterestissä sekä sähköpostilla.

Tykkää Facebookissa Seuraa Twitterissä

Jos siis koet parhaaksi seurata blogiani näiden medioiden kautta, ole hyvä ja tykkää tai seuraa näitä tilejä nähdäksesi uusimmat blogipäivitykset heti tuoreimmiltaan. Sosiaalinen media tarjoaa myös uuden reitin kommenttien sekä palautteen antamiseksi. Vanhoja, mutta edelleen suositeltuja keinoja ovat myös suora kommentointi kirjoitusten yhteyteen sekä kirjoitusten pisteyttäminen, joista molemmista pidän ja joita arvostan suuresti.

Kiitos kaikesta annetusta palautteesta, sillä se pitää yllä intoani tämän blogin aktiiviseksi päivittämiseksi vuodesta toiseen! Antoisia lukuhetkiä kaikille lukijoilleni. 😛

(Yhteensä 159 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.