Anaheim vei Canucksien pisteet

NHL:n runkosarja lähenee loppuaan ja Vancouver Canucksien pelit alkavat olla tältä kaudelta ohitse, eikä tämäkään kausi näytä olleen Canucksien kausi. Joukkue on tyynenmeren divisioonan toiseksi viimeisenä, kun jäljellä on enää vain kourallinen otteluita. Mielessämme on kuitenkin käynyt käydä vielä katsomassa Canucksien ottelu, mikä meinasi kuitenkin jäädä vain ajatukseksi ennen kuin sain eilen yllättäen töistä ilmaisliput illan otteluun kaupunkiin saapuneita Anaheim Duckseja vastaan.

Loistavat paikat

Niinpä suuntasimme Niinan kanssa sateisessa illassa keskustaan Rogers Arenalle, jossa saimme yllätykseksemme todeta paikkojemme sijaitsevan areenan aitio-osassa viidennellä rivillä aivan jään laidalla. Paikat olivat mitä loistavimmat ja tarjosivat aivan uudenlaisen näkökulman kentän tapahtumiin totuttuun yläparveen verrattuna.

Kaikki valmiina otteluun

Itse olin tietenkin pukeutunut talvella alennuksesta ostamaani Canucksien pelipaitaan, joten kaikki oli valmista viihdyttävään otteluun joukkueiden saapuessa toistensa perään jäälle.

Canucksin saapuvat jäälle

O’Canadan väreissä

Vancouverilaisten iloa ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä Anaheim iski ensimmäisen maalin 15 sekunnissa ja toisen maalin alle kahteen minuuttiin. Ja siinähän se peli sitten olikin, vaikka Vancouverin onnistuikin tehdä maali, sillä Anaheim lätkäisi vielä kaksi lisää, päättäen ottelun 4-1 tulokseen. Lieköhän siinä jokin kirous, että jokainen näkemäni ottelu päättyy kotijoukkueen tappioon, kuten edelliskerralla Phoenix Coyotesia vastaan.

Anaheim vei miten tahtoi

Laimeasta lopputuloksesta huolimatta iltamme oli silti sangen onnistunut, sillä peliä oli kiintoisa seurata aivan kentän reunalta. Peli tuntui tästä vinkkelistä erittäin vauhdikkaalta ja energiseltä, taklausten heiluttaessa kentän laitoja. Yleisökin oli hyvin mukana, vaikka tiistai-illan ottelu olikin houkutellut paikalle vain noin puoli areenallista väkeä.

Vauhdikasta peliä läheltä

Tulokselle ei voi mitään ja ehkäpä ensi kausi tulee olemaan Canucksien kausi. Jos joukkueen viimeiset ottelut sujuvat yhtä huonosti kuin eilen, pääsee Vancouver varmasti valitsemaan kermat päältä uusien pelaajien varaustilaisuudessa ja toivottavasti joukkueen sisällä onkin kasvamassa uusi jääkiekkolegendojen sukupolvi, joka ehkä vielä jokin päivä tuo Stanley Cupin kotiin.

Tulevaisuuden toivoa

(Yhteensä 239 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.