Expedia vieraili Vancouverissa

Maailman suurin matkanvaraukseen erikoistunut nettisivusto on Seattlen naapurikaupunki Bellevuessa pääpaikkaansa pitävä Expedia. Nimi on tuttu jokaiselle omatoimimatkaa joskus varanneelle, mutta harva tietää sen saaneen alkunsa Microsoftin matkailuun keskittyneenä osastona. Nykyisin yhtiö omistaa itse toistakymmentä tunnettua ja paljon käytettyä sivustoa, kuten Ebookers, Hotwire, Hotels.com, Travelocity ja Trivago vain muutamia mainitakseni. Expedialla on toimisto myös täällä Vancouverissa, jossa kehitetään yhtiön risteilyihin keskittyvää sivustoa.

Muutamia Expedian tunnettuja brändejä

Expedia onkin oikea matkailun monitoimiyritys, joka myös tuottaa Youtubeen äärimmäisen laadukkaita matkailuvideoita ympäri maailmaa. Kauniit ja kiehtovat videot ovatkin monesti ensimmäinen asia millä itse aloitan tulevan matkan suunnittelun, sillä niistä käy nopeasti ilmi kohteen pääpaikat sekä saa tärppejä kauniisiin näkymiin ja kuvakulmiin. Maailma on kuitenkin laaja ja Expedian valokuvaajien kestikin tovi keretä Vancouveriin, jonka kaunis matkailuvideo julkaistiin vuodenvaihteessa.

Videolla nähdään Vancouverin kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten historiallinen Gastown, kiintoisa Chinatown, Stanley Parkin upea puisto sekä paljon muuta. Expedian kuvaajat ovat kerenneet matkallaan myös lähivuorille ja Whistleriin, joka onkin ehdottomasti vierailun arvoinen kohde laskettelukauden ulkopuolellakin.

Kaikki esitellyt kohteet ovat toki perinteisiä turistikohteita, mutta Expedian huolella kasattu kuvamateriaali tekee monen paikan kauneudelle sille kuuluvaa oikeutta. Niinpä suosittelenkin viettämään kahdeksan minuuttia Vancouverin nähtävyyksiin tutustuen. Ehkäpä videota katsoessa saattaa matkakuumekin nousta? 😀

(Yhteensä 382 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.