Notch 8

Tämänvuotinen kolmiviikkoinen Dine Out Vancouver päättyi eilen sunnuntaina ja ehdimme vielä viimeisenä päivän vierailemaan toisessa ravintolassa kahden viikon takaisen Coastin lisäksi. Sunnuntainen ravintola on nimeltään Notch 8 ja se sijaitsee Downtownissa viiden tähden Fairmont Hotel Vancouverin historiallisen hotellirakennuksen aulassa.

Puitteet ovat siis kohdallaan upean maamerkkirakennuksen sisällä ja ravintola onkin sisustettu todella arvokkaasti. Koska kyseessä oli sunnuntai ja olimme valinneet ruokailuajaksi sangen aikaisen 5:30, oli ravintolassa sangen hiljaista. Kuten aina, ruokalista muodostui $40 hintaisesta kolmen ruokalajin erikoismenusta, jolla oli monta kiintoisaa ruokaa mistä valita omansa.

Tunnelmallinen Notch 8

Alkuruoaksi valitsimme molemmat makaronikeksin, jonka päälle oli aseteltu kauniisti kaviaaria, savustettua lohta sekä kampasimpukkamoussea lohen mädillä. Kivisen alustan alla oli jotain mikä näytti meistä niin erehdyttävästi sammaleelta, ettemme tohtineet mutustella sitä. Olisi ollut nimittäin noloa syödä vain koristeeksi tarkoitettu sammal, joskin tällaisista asioista on joskus hyvin vaikea olla varma fiineissä ravintoloissa. 😆

Alkuruokana tarjoiltu makaronikeksi oli herkullinen

Pääruoaksi tarjolla oli yleiseen tapaan lihaa, kalaa tai kasvisvaihtoehto, joista päädyimme molemmat Waguy-nautaan, täydennettynä kurpitsa-marrowsoseella sekä makoisilla talvimarjoilla ja pensasmustikoilla. Jälkiruoan kohdalla ei ollutkaan vaihtoehtoa ja molemmille tarjoiltiin briejuusto-saksanpähkinä jäätelöä keksin kera.

Pää- ja jälkiruoka jättivät allekirjoittaneen hieman kylmäksi

Jokainen ruokalaji tarjoiltiin upeasti aseteltuna ja ravintolan yleistunnelma oli meistä selvästi hienostuneempi, kuin hieman ketjumaisen Coastin. Alkuruokana nauttimamme makaronikeksi oli erittäin maukas, mutta pihvi jätti minut hieman kylmäksi mauttomuudellaan. Jälkiruoan tiesin myös jo etukäteen itseäni vähemmän miellyttäväksi, mutta Niina tykkäsi siitä kovasti.

Notch 8:n perusruokalista näyttää kuitenkin herkulliselta ja ympäristö oli niin viihtyisä, että uskon meidän vielä vierailemaan ravintolassa uudemmankin kerran. Dine Out -menut ovat aina sangen rajattuja, mutta tarjoavat silti hyvän yleiskatsauksen eri ravintoloiden luovuuteen, mihin onkin hyvä palata myöhemmin uudelleen.

Notch 8
900 West Georgia Street
V6C 2W6 Vancouver-Downtown

(Yhteensä 404 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.