Virtuaalinen tulevaisuus saapui

Viime päivät ovat kuluneet tällä suunnalla virtuaalisia maailmoja tutkiessa, hankittuani tällä viikolla jo pitkään harkinnassani olleet Playstation VR -virtuaalilasit. Olen kokeillut virtuaalilaseja lyhyesti muutaman kerran aiemminkin ja kokemusten valossa on ollut pakko todeta, että kyseessä on viihteen tulevaisuus. Hyvin toteutettuna virtuaaliset pelimaailmat ovat äärimmäisen mukaansatempaavia ja uusi näkökulma tuo kaikkeen uuden oivalluksia sisältävän elementin.

PSVR on ”kohtuuhintaisena” (Kanadassa kameran sisältävä pakkaus maksaa vähän yli 400€) mielestäni hyvä ykkössukupolven ratkaisu ja itse olen ollut positiivisesti yllättynyt päähineen mukavuudesta sekä grafiikan tarkkuudesta. Ehkäpä Playstation 4 Pro silottelee kulmia hieman normi-pleikkaa enemmän, mutta itseäni pieni ajoittainen sahalaitaisuus ei ole haitannut ja kaikki kokeilemani pelit ovat pyörineet pehmeästi. Pahoinvointiakaan ei ole ilmennyt monenkaan tunnin käytön aikana.

Virtuaalimaailmoihin uppoutuneena

Potentiaalia virtuaalitekniikalla onkin todella huimasti ja nyt vain odotetaan kunnon AAA-pelejä sekä lisää laadukasta sisältöä. Syksyllä julkaistava Grand Turismo Sports on ainakin omalla listallani todella korkealla ja lisäänkin käyttökokemuksiani Playstation VR:stä tänne blogiin ajan kanssa.

(Yhteensä 230 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.