Virtuaalinen tulevaisuus saapui

Tämän viikon illat ovat täällä suunnalla menneet virtuaalisia maailmoja tutkiessa, hankittuani Playstation 4 Pron pariksi jo pitkään harkinnassani olleen Playstation VR -virtuaalilasit. Olen kokeillut virtuaalilaseja lyhyesti aiemminkin ja lyhyenkin kokemuksen valossa oli pakko todeta, että on kaikenlaisen viihteen tulevaisuus. Hyvin toteutettuna pelimaailmat ovat äärimmäisen mukaansatempaavia ja uusi näkökulma tuo kaikkeen uuden oivalluksia sisältävän elementin.

PSVR on ”kohtuuhintaisena” (Kanadassa kamerabundle maksaa vähän yli 400€) mielestäni hyvä ykkössukupolven ratkaisu ja itse olen ollut positiivisesti yllättynyt päähineen mukavuudesta sekä grafiikan tarkkuudesta. Ehkä Pro-konsoli siloittelee kulmia hieman normi-pleikkaa enemmän, mutta itseäni ainakaan ajoittainen pieni sahalaitaisuus ei ole haitannut ja kaikki kokeilemani pelit ovat pyörineet pehmeästi. Pahoinvointiakaan ei ole ilmennyt monenkaan tunnin käytön aikana.

Virtuaalimaailmoihin uppoutuneena

Potentiaalia virtuaali tekniikalla on kyllä todella huimasti ja nyt vain odotetaan kunnon AAA-pelejä sekä lisää laadukasta sisältöä. Syksyllä julkaistava Grand Turismo Sports on omalla listallani aika korkealla. Käyttökokemuksia Playstation VR:stä tänne blogiin ajan kanssa. 😛

(Yhteensä 164 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.